Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Alegerea usilor si ferestrelor de termopan

Alegerea tamplariei reprezinta adesea nota finala pe care o dam locuintei noastre. In majoriatea cazurilor aceasta alegere este efectuata tinandu-se cont de unele criterii estetice insa, trebuie sa fie in egala masura strategica deoarece ferestrele performante sunt cruciale pentru a profita de o protectie acustica si termica maxima.

 

Ferestrele si usile PVC prezinta reale avantaje economice, ecologice si practice, motiv pentru care sunt atat de populare. Ferestrele din PVC reprezinta in ziua de azi aproximativ 60% din piata romaneasca si depasesc cererea ferestrelor din lemn, aluminiu sau mixte lemn/aluminiu.

 

Sunt extrem de populare datorita rezistentei crescute la intemperii deoarece nu ruginesc. Insa, sunt rezistente si la socuri si nu sunt sensibile la deformari. Noua generatie de usi si ferestre PVC poseda avantajul de a nu se ingalbeni odata cu trecerea anilor. Numeroasele camere de izolare, carcasa, garanteaza o excelenta protectie termica si acustica, intarite de geamuri duble sau triple ceea ce permite obtinerea unor nivele excelente de performanta.

 

Ferstrele si usile PVC sunt concepute astfel incat sa satisfaca toate exigentele tehnice. Producatorii pun la dispozitie o mare varietate de forme si de structuri, care permit adaptarea la arhitectura si la stilul casei: deschidere culisanta, clasica sau mai moderna, exista diferite modele pentru toate gusturile si toate exigentele.

 

Policlorura de Vinil (PVC) este un material deosebit de performant in materie de rezistenta termica. Dotat cu mai multe camere etanse, ferestrele PVC, la fel ca si ferestrele din lemn, afiseaza o dimensiune echivalenta, o putere de izolare de aproximativ 25%, superioara ferestrelor din aluminiu.

 

Datorita puterii ridicate de izolare, PVC-ul reduce considerabil podurile termice, responsabile de pierderile energetice ceea ce face din PVC un material ecologic si economic deopotriva. Este un material reciclabil in intregime, este mai putin nociv pentru mediul inconjurator decat orice alt material folosit pentru realizarea de usi sau de ferestre.

In ceea ce priveste izolarea fonica, performanta medie a tamplariei PVC in raport cu tamplaria din aluminiu este superioara 1 db.

 

Alegerea ferestrelor si usilor din PVC pentru renovarea unei locuinte

Tamplaria PVC se adapteaza cu usurinta chiar si unei cladiri mai vechi, poate fi montata pe suporturi mai vechi si pe structuri existente. Datorita supletii si lejeritatii de care da dovada permite o anumita facilitate in privinta montarii.

 

Ferestrele PVC: o mare varietate de finisaje

Elegant si modern, PVC-ul are avantajul de a se preta tuturor stilurilor arhitecturale si ofera posibilitatea personalizarii ferestrelor cu ajutorul unei game variate de culori. Indrazneste sa fii mai original cu ajutorul unor culori tonice sau opteaza pentru o ambianta mai clasica cu nuante din lemn care se adapteaza perfect unui stil traditional.

 

Toate casele si cladirile au un stil de design arhitectural care le face unice si ferestrele trebuie sa fie alegerea care se potriveste cu aceasta estetica de design, acesta fiind primul pas in alegerea celor mai potrivite ferestre. Fie ca detii o locuinta moderna si contemporana, fie detii o casa traditionala, ferestrele si usile PVC reprezinta cea mai potrivita alegere pentru tine.

 

Functia de baza a ferestrelor este aceea de a lasa lumina in interior insa, pot in egala masura sa serveasca, ca o usa, drept geam de acces cu usi culisante intr-un coridor spre exemplu sau pot fi fixate ornamental doar pentru un scop estetic. Daca este cazul, opteaza pentru rame colorate. In functie de stilul arhitectural si de culoarea casei, se poate opta pentru rame care sa dea culoare la exterior casei tale.

 

Asadar, fie ca renovati o casa veche sau construiti una noua, usile si ferestrele termopanreprezinta un element indispensabil. Daca sunteti interesat de achizitia unor usi si ferestre termopan si doriti informatii sau oferta de pret, puteti suna la numarul de telefon 0374 887 777 sau ne puteti trimite un mesaj la adresa de email office@oneplast.ro ori completand formularul de contact de pe site. De asemenea, ne puteti gasi si pe pagina noastra oficiala de Facebook.