Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Avantajele ferestrelor si usilor din PVC

Ai in plan constructia unei case sau vrei sa schimbi ferestrele si usile cu alte modele din PVC? In acest caz, trebuie sa stii ca acest material ofera o multime de avantaje. Ferestrele, dar si usile, sunt cele care vor conditiona luminozitatea, vor influenta izolarea si sunt o parte integranta a decorului. Este deci foarte important sa faci cea mai buna alegere.

Deci daca vrei sa schimbi ferestrele sau usile de la tine din casa, alege modele din PVC. Sunt elemente esentiale dintr-o casa care contribuie atat la estetica sa, cat si la izolarea termica.

Tamplaria din PVC- performante si durabilitate.
Ferestrele si usile din PVC ofera excelente performante termice si acustice. Alegand deci ferestre si usi din PVC ai garantia unei buni izolari a caminului tau. Si sunt populare si pentru cele mai bune performante acustice.

In plus, este vorba despre un material care dispune de cea mai buna rezistenta, care ii confera doua atuuri majore – soliditate si durabilitate. Doua caracteristici care devin atuuri de pret pentru a rezista in fata intemperiilor si agresiunilor exterioare.

Ferestrele si usile din PVC pot sa fie personalizate extrem de usor!
Tamplaria PVC are numeroase calitati tehnice, dar nu numai. Multiplele sale posibilitati de personalizare o fac sa fie si mai interesanta.

PVC-ul permite chiar o creativitate fara limite! Culori, forme, totul este imaginabil. Te invita sa dai frau liber imaginatiei, sa iti exprimi creativitatea. Asadar, nu are o oferta doar clasica, standard, ci poti imagina cu ajutorul lui si unele alternative mai fanteziste.

Profilele ferestrelor din PVC au linii contemporane si sunt din ce in ce mai fine pentru a lasa sa intre la maximum lumina naturala. Astfel ca, vei avea o casa care castiga in estetica si confort.

PVC-ul este un material extrem de polivalent.
Se pot adauga foarte usor pigmenti de culoare pentru a se crea ferestre si usi atragatoare si adaptate stilului casei tale. Poti alege de asemenea o culoare diferita pentru interior si pentru exterior.

Un material foarte usor de intretinut.
Daca ferestrele sau usile din PVC se prafuiesc sau se pateaza, poti pur si simplu sa le speli cu un burete umed. Si atat! Nu mai ai nevoie de nimic altceva!

De asemenea, usile sau ferestrele din PVC ofera un excelent raport pret-calitate. Este un material foarte competitiv atunci cand vine vorba despre pret, aduce soliditate, durabilitate si facilitate de montare si intretinere.

Ferestrele si usile din PVC sunt foarte durabile.
PVC-ul este un material folosit in foarte multe domenii pentru rezistenta, dar si pentru durabilitatea sa. Este deci materialul ideal atunci cand vrei sa nu schimbi foarte des usile si ferestrele din casa ta. PVC-ul va rezista testelor timpului si nu isi va pierde deloc forma.

De asemenea, sunt rezistente la putrezire, la coroziune, la rugina sau la decolorare. Sunt rezistente la intemperii si rigide atat cat trebuie.

O izolare infailibila.
Fie ca vine vorba despre a evita la maximum pierderea de caldura, fie pentru a nu auzi masina de tuns iarba a vecinului, ferestrele sau usile din PVC ofera cea mai buna izolare. PVC-ul este cel mai solid si cel mai rezistent. In plus, daca nu mai auzi zgomotele de afara, se poate reduce si nivelul de stres.

Ferestrele si usile din PVC vin cu o valoare adaugata pentru intreaga casa si instalarea lor este una din cele mai bune decizii pe care orice proprietar poate sa o faca pentru a ameliora functionalitatea casei si convivialitatea globala. Nu e deloc de mirare ca din ce in ce mai multa lume le aleg!

Daca doriti sa faceti o comanda de ferestre sau usi din PVC, OnePlast va sta la dispozitie prin intermediul numarului de telefon 0374 887 777 sau adresa de email office@oneplast.ro. De asemenea, ne puteti gasi si pe pagina de Facebook sau completand formularul de contact de pe site.