Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Avantajele principale ale schimbarii ferestrelor

Cu cativa pasi simpli puteti recunoaste daca tamplaria pe care o aveti in casa este suficient de ermetica, daca geamul izoleaza cu adevarat sau daca sunteti in siguranta impotriva hotilor.

Luati in considerare faptul ca cele patru avantaje principale ale schimbarii ferestrelor sunt:

  • Aproximativ 35% din energia utilizata pentru incalzire sau aer conditionat se pierde din cauza ferestrelor slab izolate si/sau deteriorate.
  • Izolatia acustica imbunatatita prin inchiderea ermeticasi utilizarea sticlei izolatoare acustice. Reducerea cu 10 decibeli inseamna valori de izolatie acustica la jumatate.
  • Aproximativ 80% din furturile care se practicain case case au loc prin ferestre.
  • Mai putina intretinere si o durabilitate mai mare si mai mult daca vorbim despre tamplarie din PVC. Nu am mai luat in considerare aspectele estetice, care sunt minunate.

 

Despre ciclul de viata al unei ferestre

Geamul termopan –care cumva face parte din imbracamintea oricarui imobil este unul dintre elementele fundamentale care, in plus fata de furnizarea de lumina la diferite camere ale casei, va izoleaza de zgomot si va protejeaza de conditiile meteorologice (ploaie, frig, caldura etc.).

Este necesar sa retineti ca durata si rezistenta unei ferestre depind de alegerea corecta a materialelor cu care este fabricata, atat din perspectiva cadrului structural, a camerelor de aer sau a sticlei in sine.

Statistic vorbind, firma Oneplast are ceva date foarte interesante pe intelesul tuturor:

  • Desi poate parea o nebunie , ferestrele din PVC sunt cele care economisesc cea mai mare energie in ciclul lor de viatain comparatie cu ferestrele din aluminiu sau din lemn . Trebuie luate in considerare diferitele faze ale ciclului de viata; de la extractie, productia de materii prime, elaborarea acestora, transferul, transportul si asamblarea sau posibilitatea reciclarii.
  • O alta concluzie este ca, in termeni generali, tamplaria din PVC are o durata medie de viata utila de 50 de ani , unde, in plus, nu este necesita un buget mare pentru intretinerea sa.

Oneplast Fereastra catre lumea de afara!

Tinant cont de numeroasele avantaje pe care le ofera usile si ferestrele din PVC, nu va mai ramane decat sa sunati la numarul de telefon al OnePlast: 0374 887 777, ori sa trimiteti un mesaj pe pagina de Facebook sau la adresa de email office@oneplast.ro, pentru a va alege ferestre potrivite casei dumneavoastra!