Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Caracteristicile usilor si ferestrelor din PVC

Cand piata a inceput sa-si indrepte atentia in mod special catre usile si ferestrele realizate din PVC s-a descoperit faptul ca ferestrele din acest material plastic nu doar ca sunt eficiente in economisirea energiei termice sau faptul ca sunt prietenoase cu mediul inconjurator, ci ofera si o multitudine de alte avantaje comparativ cu celelalte materiale din care se realizau in trecut aceste obiecte atat de importante pentru orice imobil. Drept urmare, acest material a deschis noi oportunitati, atat pentru arhitectii de meserie cat si pentru oamenii simpli care doresc sa-si construiasca o casa sau sa o renoveze pe cea veche. Desi este atat de adoptat si folosit la nivel mondial, inca mai sunt oameni care nu inteleg anumite caracteristici ale acestui material si cat de benefica poate fi instalarea de usi si ferestre din PVC.

Izolarea pe care o ofera acest material plastic este imbatabila, fiind printre cele mai bune materiale realizate in acest scop. De asemenea, ferestrele care folosesc tamplarie PVC au parte si de o izolare fonica superioara celor din aluminiu sau lemn – materiale obisnuite in constructia de tamplarie in urma cu cateva decenii. Spre deosebire de ramele din metal sau lemn, PVC-ul nu sufera daune din cauza intemperiilor vremii, astfel ca durata de viata este atat de indelungata incat raman ca noi timp de mai multe decenii avand nevoie de minime eforturi de intretinere.

In cazul in care ati crede ca plasticul nu este suficient de rezistent pentru a se potrivi casei dumneavoastra, trebuie sa tineti cont ca in tamplaria OnePlast PVC exista si bare din metal in interiorul ramelor din PVC si astfel se asigura rigiditatea de care este nevoie si rezistenta la socuri sau altele de acest fel. Asadar, pe langa faptul ca arata bine, tamplaria PVC este foarte rezistenta si nu este un simplu plastic pe care se pune sticla.

Datorita motivelor enumerate mai sus, dar si multe alte aspecte, cota de piata pe care PVC-ul a ocupat-o in ceea ce priveste constructia de tamplarie pentru usi si ferestre se afla intr-o continua crestere de la an la an. Tot mai multa lume renunta la materialele obisnuite pentru tamplarie, cum ar fi aluminiul sau lemnul, preferand fiabilitatea pe care o ofera PVC-ul. Este de asteptat ca si in anii urmatori cota de piata ocupata de tamplaria PVC sa creasca deoarece constructia de case noi nu da semne de incetinire, iar persoanele care renoveaza case mai vechi se indreapta catre ferestre din PVC pentru a spori eficienta termica si confortul casei.

Asadar, fie ca renovati o casa veche sau construiti una noua, usile si ferestrele termopan reprezinta un element indispensabil. Daca sunteti interesat de achizitia unor usi si ferestre termopan si doriti informatii sau oferta de pret, puteti suna la numarul de telefon 0374 887 777 sau ne puteti trimite un mesaj la adresa de email office@oneplast.ro ori completand formularul de contact de pe site. De asemenea, ne puteti gasi si pe pagina noastra oficiala de Facebook.