Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Care este cel mai potrivit moment pentru schimbarea ferestrelor?

Izolarea locuintei este deosebit de importanta. Pastrarea caldurii evitand ca frigul sa intre in casa ta este un lucru primordial pentru confortul tau si pentru portofelul tau. Acest lucru are in egala masura un impact asupra mediului incojurator. Lipsa izolarii risca sa provoace un supraconsum de energie si are in egala masura consecinte negative asupra inclazirii globale.

Ferestrele reprezinta un echipament a caror stare trebuie verificata odata la 10 ani. Specialistii in domeniu au misiunea de a efectua un diagnostic complet care permite descoperirea existentei unei probleme de etansare a aerului.

Exista cateva semnale menite sa te alerteze ca a venit vremea sa schimbi ferestrele. In cele ce urmeaza iti spunem tot in legatura cu acest subiect.

Curentii de aer: un semn al imbatranirii ferestrelor tale

Trecand cu mana prin apropiere de ferestre sau atunci cand te afli langa ele, simti cum trece un curent de aer. Vantul se infiltreaza in cadrul ferestrelor tale sau chiar in sticle. Aceasta este fara indoiala dovada ca acestea din urma trebuiesc schimbate. Cauza? O intretinere mult prea agresiva, o expunere directa la razele UV sau pur si simplu un semn al faptului ca ferestrele tale imbatranesc. A venit vremea sa iti schimbi ferestrele cu un model mai modern si mai adaptat nevoilor si cerintelor tale.

Schimba-ti ferestrele in cazul in care exista o inegalitate de incalzire

Uneori, se intampla ca o diferenta de temperatura sa se faca resimtita in interiorul casei tale. Caldura din fiecare incapere din locuinta pare variabila in timp ce incalzirea este reglata cu aceeasi intensitate peste tot. Acest semn iti poate indica faptul ca ferestrele tale au nevoie de inlocuire asta deoarece si-au pierdut calitatea in materie de izolare.

Ferestrele si izolarea fonica

Zgomotul se vrea a fi un element de alerta in ceea ce priveste invechirea ferestrelor tale. Sunetele exterioare sunt mai usor de perceput si le pot provoca un anumit nivel de disconfort ocupantilor. Apeleaza la experti in domeniul renovarilor pentru ca acestia din urma sa iti ofere sfaturi cu privire la alegerea unui material ideal pentru a-ti regasi confortul si linistea dorite.

Starea generala a ferestrelor

In cazul in care ai indoieli cu privire la starea generala a ferestrelor iata cateva sfaturi menite sa te lamureasca:

  • Verifica deschiderea si inchiderea ferestrelor;
  • Imbinarile nu trebuie sa se dezlipeasca;
  • Condensul apare la interiorul sticlei (consecinta directa a uzurii ferestrelor);
  • Invelisul ferestrei este imbatranit, este ingalbenit sau deteriorat;

Unul din semnele enumerate mai sus poate fi un indiciu care sa te convinga de faptul ca ferestrele necesita inlocuire.

Ce materiale sa alegi pentru a inlocui ferestrele?

Mai multe stiluri, culori si materiale exista. Un producator cunscut in realizarea de ferestre te va ajuta, fara indoiala, sa alegi modelul corespunzator nevoilor si cerintelor tale:

  • Lemnul este un material nobil si robust. Are insa nevoie de intretinere regulata si pretul sau este mai ridicat.
  • Aluminiul este un material apreciat pentru estetica sa si pentru performantele izolante. Este insa un material mai scump.
  • Un mix dintre aluminiu si lemn. Este comibinatia perfecta in materie de modernitate si durabilitate. Pretul este variabil dar poate fi ridicat.
  • PVC-ul ramane cea mai buna solutie in materie de raport calitate/pret. Nu este necesara niciun fel de intretinere speciala doar putina apa cu solutie si o laveta sunt suficiente pentru a curata acest material.

Vrei si tu sa iti schimbi ferestrele? Atunci apeleaza la profesionisti, la cei mai buni in domeniu. Opteaza pentru ferestre care sa se plieze pe nevoile si cerintele tale.

Daca te-ai hotarat sa optezi pentru tamplarie PVC, te asteptam sa ne contactezi sunand la numarul de telefon 0374887777 ori trimitand un mesaj folosind una dintre cele trei optiuni disponibile: email – office@oneplast.roformularul de contact de pe site sau pagina de Facebook.