Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Care sunt avantajele oferite de ferestrele si usile PVC

Alegerea materialului pentru usile si ferestrele din locuinta poate fi dificila atunci cand bugetul este mai restrans. Cele mai populare materiale in trecut erau lemnul si aluminiul, insa acestea sunt scumpe si poseda in egala masura unele inconveniente. Cu toate acestea PVC-ul ne permite sa evitam numeroase probleme si griji fara sa dea o gaura mare in buget. In acest articol vei descoperi numeroasele avantaje oferite de ferestrele si usile PVC pentru a decide mai apoi daca le vei comanda pentru locuinta ta de la un producator cum este Oneplast.

Avantajele oferite de ferestrele si usile PVC

PVC este prescurtarea de la Policlorura de vinil, un material plastic compus din sare de mare si petrol. Acest material este popular in domeniul constructiilor, este folosit pentru a construi rame pentru ferestre si usi deoarece poseda caltitati fizice pretioase pentru aceste elemente de constructie.

In primul si in primul rand, PVC-ul poseda excelente calitati izolante. Printre numeroasele materiale folosite pentru usi si pentru ferestre, PVC-ul este cel care va pastra pentru mai mult timp calitatile izolante optime. PVC-ul este un material solid. Producatori precum Oneplast ofera structuri din PVC solide si durabile.

Chiar daca PVC-ul este un material destul de abordabil, nu trebuie sa neglijam calitatea. Majoritatea producatorilor respecta cele mai stricte norme si produsele lor din PVC sunt cu adevarat durabile in timp. Astfel, este preferabil sa faci cautari aprofundate inainte de a alege un producator de usi si ferestre din PVC pentru a-l gasi pe cel care iti inspira cu adevarat incredere.

Avantajele oferite de PVC sunt incontestabile. Nu rugineste, nu putrezeste si nu este un material conductor. In plus, ofera cel mai bun raport calitate/pret. Ferestrele si usile PVC sunt mai abordabile ca pret decat cele din lemn spre exemplu. In plus, pentru a rezista in timp, lemnul are nevoie de intretinere, PVC-ul nu. Sa nu uitam ca ferestrele din PVC se adapteaza perfect si acoperisului. Astfel, beneficiem de ferestre mansarda din PVC la cele mai abordabile preturi.

Pretul usilor si ferestrelor PVC variaza in functie de mai multe elemente:

  • Dimensiunea: cu cat o usa sau o fereastra este mai mare, cu atat si pretul va fi mai ridicat;
  • Culoarea: in general, usile si ferestrele PVC sunt de culoare alba. Insa, poti beneficia de culori personalizate, in functie de gusturile si preferintele tale: gri, maro, albastru, negru, etc.
  • Tipul deschiderii: oscilobatant, culisant, ghilotina, posibilitatile sunt multiple atunci cand vine vorba despre tipul deschiderii la ferestrele PVC.
  • Forma: rotunda, patrata, dreptunghiulara.

Drept urmare, ferestrele si usile din PVC sunt durabile si personalizabile. PVC-ul stie sa se integreze in toate stilurile, multiplica alegerea culorilor pentru a corespunde cu exactitudine ideii pe care o ai pentru a decora locuinta.

 

In privinta performantelor oferite, de mentionat este faptul ca PVC-ul ofera performante ridicate in materie de izolare. In cazul unei renovari energetice, randamentul ferestrelor PVC este mai ridicat. Un ultim avantaj de mentionat pentru ferestele si usile din PVC este urmatorul: sunt usor de intretinut, ai nevoie doar de un burete umed pentru a strerge praful si mizeria.

 

Daca doriti sa faceti o comanda de usi sau ferestre din PVC puteti sa contactati echipa OnePlast la numarul de telefon 0374 887 777, pe adresa de email office@oneplast.ro sau completand formularul de contact de pe site ori trimitand un mesaj pe pagina de Facebook. Un reprezentant al OnePlast va sta la dispozitie pentru a va raspunde la eventualele intrebari si a va face o oferta de pret.