Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Cateva intrebari la care trebuie sa raspunzi inainte de a schimba usile sau ferestrele din casa ta

Performante tehnice, dar si acustice, siguranta, stil, buget… numeroase sunt criteriile de care sa tii cont atunci cand vrei sa schimbi ferestrele sau usile din casa ta. Iata insa care sunt intrebarile la care trebuie sa raspunzi atunci cand vrei sa investesti in ferestre si usi noi de calitate.

 

Vrei sa schimbi vechile ferestre sau usi de la tine din casa cu unele mai performante in ceea ce priveste izolarea sau siguranta? Iata cateva sfaturi sau intrebari de care sa tii cont.

 

De ce trebuie sa schimbi tamplaria din casa ta? Inlocuirea tamplariei din casa este un lucru foarte important deoarece poate ameliora izolarea acustica sau termica a casei sau a apartamentului daca se va opta pentru tamplaria din PVC. Poti face astfel economii in ceea ce priveste energia si poti sa profiti in acelasi timp de un confort fara pereche. Iar casa sau apartamentul va fi extrem de bine protejat contra zgomotelor de afara.

 

Ce material trebuie sa privilegiezi pentru usi sau pentru ferestre? PVC-ul, cel mai economic si mai performant este din ce in ce mai popular. Nu numai ca poate ridica valoarea apartamentului, ci amelioreaza si confortul gratie capacitatii sale de a impiedica aerul de afara sa patrunda in interior. Dar prezinta si un excelent avantaj estetic.

 

De asemenea, PVC-ul, ferestrele sau usile din acest material, sunt adaptate atat pentru constructiile mai noi, cat si pentru lucrarile de renovare. Sunt disponibile atat in masuri standard, cat si la comanda. Ferestrele pot sa aiba dimensiuni diverse- patrate, dreptunghiulare, rotunde sau chiar in forma de romb si pot, de asemenea, sa aiba si cele mai variate nuante.

 

Deci, daca vei alege materialul PVC, te vei bucura de usi si de ferstre durabile, economice si performante. Un atu de pret este costul, plasand tamplaria din PVC printre cele mai economice. De asemenea, PVC-ul este recunoscut pentru bunele sale performante in ceea ce priveste izolarea termica sau acustica. In plus, isi poate pastra starea sa de origine atat in ceea ce priveste culorile, cat si formele, foarte multi ani. Poate rezista la socuri, la soare, la umiditate si la foc.

 

Cel mai bine ar fi sa privilegiezi confortul termic sau cel acustic? Nu trebuie sa renunti nici la confortul termic, nici la cel acustic deoarece daca vei alege PVC-ul te vei bucura de cele mai mari performante, atat in ceea ce priveste confortul termic, cat si cel acustic.

 

O fereastra noua inseamna ca vei pierde din lumina? Daca renovezi, cel mai adesea pastrezi cadrul original al ferestrelor – adica o fereastra in fereastra, un lucru care se traduce uneori prin pierderea de lumina. Acest lucru se poate rezolva insa cu ferestrele care au o feronerie ascunsa.

 

De ce trebuie sa schimbi ferestrele si usile din casa ta? Odata cu trecerea timpului, ferestrele si usile din casa devin vechi, se uzeaza si isi pierd din performante. Daca vrei sa realiezei economii de energie si sa te bucuri de un confort termic, trebuie sa alegi sa le schimbi neaparat si sa optezi pentru PVC.

 

Cum poti asocia PVC-ul cu farmecul caselor mai vechi? Nu este un lucru foarte greu, deoarece aspectul tamplariei din PVC s-a ameliorat foarte tare in ultima vreme. Formele traditionale, inspirate de lemn sunt disponibile la comanda si ferestrele sau usile din PVC au din ce in ce mai multe nuante pentru a se putea adapta oricarui stil de casa sau de apartament.

 

Asadar, fie ca renovati o casa veche sau construiti una noua, usile si ferestrele termopanreprezinta un element indispensabil. Daca sunteti interesat de achizitia unor usi si ferestre termopan si doriti informatii sau oferta de pret, puteti suna la numarul de telefon 0374 887 777 sau ne puteti trimite un mesaj la adresa de email office@oneplast.ro ori completand formularul de contact de pe site. De asemenea, ne puteti gasi si pe pagina noastra oficiala de Facebook.