Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Ce fel de ferestre vom vedea in viitor?

tamplarie pvc

Profesionistii din industria tamplariei premium rivalizeaza in idei cu privire la conceperea unor ferestre practice si performante deopotriva. La ce tip de ferestre ne putem astepta in viitor?

Ferestre cu sticla care se curata

Spalatul ferestrelor este o sarcina care nu este pe placul tuturor, in special in cazul cladirilor si caselor mai mari. Acelasi lucru este valabil in cazul unei case cu diferite incaperi si mai multe ferestre. Pentru a remedia aceasta problema, producatorii elaboreaza ferestre cu sticla care se curata de una singura. Pentru asta, in sticla se introduce dioxid de titan. In contact cu razele UV sau cu ploaia, acest element are tendinta sa elimine automat mizeria de la nivelul sticlei. Nu mai este deci nevoie sa cureti de unul singur sticla ferestrei, nici nu sunt necesare produse adaptate pentru curatenie.

Fereastra cu sticla opacifianta

Sticla opacifianta pentru ferestre ne permite sa renuntam la rolete, jaluzele sau draperii. Reprezinta o inovatie pe care producatorii din domeniul tamplariei vor sa o scoata in evidenta. Se instaleaza o fereastra cu sticla clasica pentru locuinta ta. Insa, sticla poate deveni opaca, translucida sau irizata prin simpla apasare a unui buton. Este un lucru extrem de practic pentru controlarea luminii dar si pentru intimitate.

Sistemul de opacificare se poate realiza in egala masura datorita unui senzor inteligent care capteaza lumina naturala in sticle. Astfel, nuantele se schimba in functie de intensitatea luminii solare.

Fereastra care se incalzeste

Performantele de izolare termica a ferestrei reprezinta un gaj al confortului si permit o mai buna gestionare a cheltuielilor energetice. Pentru a optimiza performantele energetie ale ferestrelor, producatorii de tamplarie premium concep ferestre care se incalzesc.

Ferestrele care se incalzesc sunt alimentate de un curent electric. Atunci cand sticla ferestrei ajunge la temperatura adecvata, alimentarea electrica se opreste automat. Un lucru care permite o economie de energie eficienta. Ferestrele care se incalzesc sunt securizate si sunt in totalitate la adapost de eventuale scurt-circuite. Sticlele nu sunt atat de calde incat sa arda pe cineva care le atinge. Nu exista riscul de a provoca condens.

Ferestre anti-efracție

Pentru proprietarii de case, efractiile reprezinta un element care le distrug confortul si linistea. Astfel, producatorii de tamplarie premium pentru case rivalizeaza in creativitate pentru a intretine robustetea si fiabilitatea ferestrelor. Ferestrele viitorului sunt echipate cu sticle robuste si cu mai multe straturi. Scopul producatorilor este acela de a intarzia o efractie timp de mai multe minute. Astfel, proprietarul va avea timp sa sune dupa ajutor si sa se puna la adapost. Si, in cazul in care hotii reusesc sa sparga sticla, filmul PVB impiedica imprastierea sticlei prin casa.

Ferestre din apa distilata si glicol

Una din cele mai noi tehnologii care ar putea detine secretul cladirilor eficiente din punct de vedere energetic ale viitorului arata ca ferestre obisnuite insa nu sunt deloc asa. In interiorul fiecarei ferestre in parte exista un flux de apa distilata si glicol, un flux continuu de altfel. In interiorul fiecarei ferestre in parte exista numai putin de 70 de litri de apa distilata si 30 de litri de etilen glicol, ce are rol de antigel. Astfel, ferestrele absorb radiatia solara si o transforma mai apoi in energie termica cu scopul de a incalzi incaperile din locuinta.

Daca te-ai hotarat sa optezi pentru tamplarie PVC, te asteptam sa ne contactezi sunand la numarul de telefon 0374887777 ori trimitand un mesaj folosind una dintre cele trei optiuni disponibile: email – office@oneplast.roformularul de contact de pe site sau pagina de Facebook.