Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Ce ferestre alegem pentru o casa noua?

PVC sau aluminiu? Vrei sa stii ce ferestre sa alegi pentru o casa noua? Vrei sa cunosti tipul de ferestre adaptat fiecarei utilizari? Ferestrele nu se schimba prea des de unde importanta de a alege materialul potrivit din care acestea sunt realizate. Mai ales daca locuinta pentru care ai nevoie de ele este una noua, este important sa alegi o tamplarie de calitate. Trebuie sa tii cont de nivelul de izolare, de design, de sistemul de deschidere si de cat de usor se intretin.

Care este cel mai potrivit material pentru o buna izolare termica si acustica?

Alegerea ferestrelor si usilor potrivite pentru o constructie noua permite un consum redus de energie. Drept urmare, pe termen lung, buzunarul tau va simti diferenta, vei reusi sa faci economii. In plus, este benefic si pentru mediul inconjurator. Instalarea unor ferestre si usi PVC este o idee buna deoarece PVC-ul este un material performant in materie de izolare. PVC-ul este un material rezistent la elementele naturale precum ploaie, ger, soare sau canicula. Permite totodata si izolarea fonica. Aluminiul este conductor de caldura, drept urmare nu este atat de izolant ca si PVC-ul.

Care material se adapteaza cel mai bine design-ului tau?

Ferestrele din aluminiu se declina in mai multe nuante. Acest material este ideal pentru o usa de sticla spre exemplu. Aluminiul este materialul ideal atat pentru zonele cu intemperii mai frecvente cat si pentru cele in care temperaturile sunt de obicei mai ridicate. In schimb, PVC-ul se poate deforma daca este expus la caldura excesiva pe o perioada indelungata. Atuul estetic oferit de PVC este urmatorul: ferestrele din PVC care imita culoarea lemnului vor accentua farmecul unor locuinte care au adoptat stilul rustic, dar si locuintelor moderne.

Ce sistem de deschidere alegem in momentul achizitiei unei ferestre?

Pentru deschiderile mai mici, PVC-ul este cel mai bun compromis datorita excelentei izolari oferite. In schimb, dupa cum spuneam si mai sus, in cazul unei usi sau ferestre de o suprafata mai mare, aluminiul este cea mai potrivita alegere.

  • Sistemul denumit “francez” cuprinde incuietoare care se deschid spre interior. In acest caz aerisirea incaperii este maxima si ferestrele sunt mai usor de curatat, ceea ce face din acest tip de ferestre, tipul ideal pentru orice incapere.
  • Fereastra oscilobatanta dispune de o deschidere traditionala completata de o deschidere basculanta.
  • Deschiderea culisanta.
  • Deschidere culisanta cu trei sine, ideala pentru ca locuinta ta sa dispuna de o deschidere spre exterior. Rigiditatea sa face din aceasta deshidere candidata ideala pentru o veranda.

Ce material este mai avantajos din punctul de vedere al bugetului?

PVC-ul este excelent atunci cand vine vorba de raportul calitate/pret si, in general, este accesibil ca pret. Chiar daca aluminiul este putin mai scump, poseda numeroase avantaje precum alegerea culorilor si posibilitatile aproape infinite atunci cand vine vorba de dimensiunea si forma ferestrrelor.

In privinta ferestrelor, un lucru este clar: PVC-ul este cel mai popular si mai avantajos material si depaseste toate celelalte materiale existente pe piata in termen de vanzari. Acest lucru se datoreaza faptului ca este un material potrivit atat pentru o casa noua cat si pentru lucrari de renovare. Este ideal si pentru un buget mai restrans. Chiar daca afiseaza un pret mai redus, PVC-ul are meritul de a fi un material durabil, are o durata de viata de cateva decenii si izoleaza foarte bine. Cu conditia sa alegi ferestre PVC de calitate.

Daca sunteti interesat de achizitia unor usi si ferestre termopan si doriti informatii sau oferta de pret, puteti suna la numarul de telefon 0374 887 777 sau ne puteti trimite un mesaj la adresa de email office@oneplast.ro ori completand formularul de contact de pe site. De asemenea, ne puteti gasi si pe pagina noastra oficiala de Facebook.