Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Ce ferestre vor fi in tendinte in 2023?

Ferestre in tendinte

Ferestrele joaca un rol important in intrarea luminii intr-o locuinta. Sunt, in egala masura, parte integranta din decorul unei locuinte, de aceea trebuie sa le armonizam in mod obligatoriu cu restul decorului. In 2023 cuvintele de ordine vor fi urmatoarele: lumina, culori, tehnologie si ecologie. Descopera care vor fi ferestrele in tendinte in 2023.

Lasa loc luminii naturale

Ferestrele mari sunt elemente indisociabile de locuintele moderne. Pe langa faptul ca sunt estetice, lasa sa intre lumina naturala din plin in interior. Aceasta tendinta permite dirijarea privirii spre o terasa, spre un balcon, sau un living care da spre gradina. Astfel, exteriorul se invita la interiorul tau, exista o tranzitie perfecta intre aceste doua elemente.

Chiar daca aceste ferestre mari necesita o curatare mai temeinica si mai dificila datorita dimensiunii, prezinta un avantaj energetic deloc de neglijat: lasa sa intre o cantitate enorma de soare si formeaza o sursa de caldura suplimentara in sezonul rece. Un lucru care iti permite sa castigi cateva grade. Cu alte cuvinte, vei reduce facturile la energia electrica ceea ce este un plus. In schimb, daca vara este mult prea cald, ai posibilitatea de a opta pentru o folie de protectie solara pentru geamul termopan.

Optiunile de personalizare sunt diferite: poti opta pentru dimensiuni la alegere, tinand cont de faptul ca trebuie sa mizezi pe ferestre de mari dimensiuni pentru un interior luminos.

Incearca ferestrele colorate

Ferestrele colorate sunt o tendinta extrem de raspandita in acest moment. Ar fi pacat sa optezi pentru clasicul alb cand posibilitatile de culori sunt infinite. In zilele noastre, PVC-ul se declina intr-o varietate de culori si lemnul in mai multe esente si finisaje. Fie ca optezi pentru negru sau pentru o culoare mai naturala, rezultatul va fi, fara indoiala, unul epurat si sofisticat deopotriva. Cel mai adesea, adeptii culorilor se joaca cu tonuri pentru a crea contraste fara pereche.

Ai, in egala masura, posibilitatea de a-ti armoniza interiorul cu o anumita culoare si exteriorul casei cu o culoare diferita. In acest caz, trebuie sa stii ca numerosi sunt producatorii care propun deja ferestre bicolore. Acest lucru iti permite sa creezi o atmosfera diferita in cele doua spatii.

Ferestre inteligente

Concepute pentru a conferi un confort sporit, ferestrele inteligente profita de ultimele inovatii in materie de tehnologie pentru a ne introduce in modernitate. Acum este posibil sa iti inchizi geamul fara sa te ridici de pe canapea, cu ajutorul unei telecomenzi sau unui smartphone.

Ferestre moderne, inovatoare din punct de vedere tehnologic inseamna si securitate sporita. Ai posibilitatea de a instala manere inteligente, conectate la telefonul inteligent si, in cazul in care cineva incearca sa deschida ferestrele, primesti o avertizare. De mentionat este si faptul ca exista sticla anti-efractie in comert.

Mizeaza pe materiale inovatoare

Cu cat este o fereastra mai mare, cu atat soarele si lumina sunt mai puternice si caldura este mai prezenta. O alternativa ar fi fereastra termocroma, care dispune de facultatea de a-si schimba nuanta in functie de temperaturile de afara. Daca afara este cald, opacitatea sticlei este mai ridicata fara sa altereze in vreun fel calitatea luminii. Astfel, caldura nu poate intra in interiorul locuintei.

Sticla dubla sau tripla sau chiar cvadrupla reprezinta o solutie controversata din cauza aportului limitat de lumina naturala. Cu toate acestea, ofera o mai buna izolare termica si fonica. Mizand pe aceste solutii, vei evita cu usurinta supraincalzirea locuintei.

Dupa cum ai constatat si tu, decorarea lcouintei trebuie sa tina cont si de ferestre. Se declina la infinit pentru a se integra armonios in decor si pentru a-ti conferi tie ca utilizator un confort optim. Adopta aceste tendinte pentru a profita de un rezultat armonios.

Daca te-ai hotarat sa optezi pentru tamplaria PVC, te asteptam sa ne contactezi sunand la numarul de telefon 0374887777 ori trimitand un mesaj folosind una dintre cele trei optiuni disponibile: email – office@oneplast.roformularul de contact de pe site sau pagina de Facebook.