Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Culori in tendinte pentru geamurile de termopan

Intentionezi sa iti schimbi ferestrele anul acesta si nu stii care sunt culorile in tendinte pentru geamurile de termopan? Te intrebi care vor fi culorile in voga pentru anii urmatori? Modelele in culori inchise reprezinta o alegere excelenta pentru cladirile moderne – de le negrul elegant la gri antracit, numeroase sunt culorile la moda. Persoanele care prefera traditionalismul pot opta pentru ferestre cu cadru alb clasice sau modele care imita lemnul natural. Te invitam sa descoperi in cele ce urmeaza ultimele tendinte in materie de culori pentru geamurile de termopan.

Ferestrele de culoare neagra, in tendinte incepand cu anul 2020

2020 a fost in mod clar anul culori negre. Numerosi sunt arhitectii care iti pot confirma faptul ca ferestrele cu rame negre au facut parte din numeroasele lor proiecte. Chiar daca aceasta tendinta a aparut nu demult, ne va insoti fara indoiala in anii urmatori, poate chiar deceniul urmator. De unde vine aceasta popularitate a geamurilor de culoare neagra? Ferestrele de culoare inchisa se caracterizeaza nu doar prin stilul minimalist cautat in ultimii ani de multe persoane ci si prin eleganta si caracter modern. In plus, se integreaza de minune in absolut orice interior.

Un alt element apreciat in cazul ferestrelor cu rama neagra este acela ca liniile negre creeaza un contrast interesant cu o fatada deschisa la culoare. Cu ce cladiri se armonizeaza? Datorita formei simple si designului discret, ferestrele cu rame negre pot fi folosite pentru constructiile noi si vechi deopotriva.

Ferestre antracit, in continuare in tendinte

Ti se pare ca ferestrele de culoare neagra sunt mult prea inchise? Te intrebi ce alta culoare poti alege pentru ferestrele casei tale pentru a obtine un aspect modern? Opteaza in acest caz pentru ferestre cu un cadru de culoare gri sau antracit. Aceste culori sunt extrem de populare in ultima perioada. Cadrele de aceasta culoare nu fac decat sa accentueze stilul elegant al casei fara sa creeze un contrast mult prea accentuat cu fatada.

Modelele de culoare beton mineral sau aluminiu titan brut vin in egala masura sa largeasca paleta de nuante de gri propuse pentru cadrele geamurilor de termopan. Unde putem folosi geamuri de culoare gri? Aceste culori sunt ideale pentru o arhitectura moderna.

Alb atemporal si clasic, mereu la moda

Printre ferestrele in tendinte in anul 2022 sunt si cele cu cadru de culoare alba. Acestea sunt atemporale. In urma cu trei decenii dominau industria tamplariei PVC. In zilele noastre, tehnologia a evoluat enorm si producatorii de geamuri le pot oferi clientilor produse in culori moderne, de cea mai buna calitate. Conform specialistilor, in perioada urmatoare ne putem astepta la o renastere a geamurilor de culoare alba. Insa, ferestrele de culoare alba a anului 2022 sunt mai subtiri, au drept urmare o suprafata mai mare de sticla, cadrele sunt mai subtiri, confera un stil modern oricarei incaperi, utilizand profile cu un aspect minimalist.

In ce cladiri pot fi folosite geamurile de culoare alba? Pot fi folosite intr-o arhitectura moderna unde accentul principal este pus pe accesul la lumina naturala. Ferestrele de culoare alba sunt ideale deoarece se potrivesc cu orice interior si cu absolut toate fatadele.

Cadrele de culoarea lemnului mereu in tendinte

Chiar daca nu mai sunt atat de cautate ca si ferestrele de culoare neagra sau gri, la fel ca si ferestrele de culoare alba, sunt atemporale. Sunt din nou in tendinte odata cu reintoarecere naturii in casele noastre. Cele mai populare nuante sunt acaju sau stejar, cu alte cuvinte maro inchis.

 

Daca te-ai hotarat sa optezi pentru tamplaria PVC, te asteptam sa ne contactezi sunand la numarul de telefon 0374887777 ori trimitand un mesaj folosind una dintre cele trei optiuni disponibile: email – office@oneplast.ro, formularul de contact de pe site sau pagina de Facebook.