Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

De ce ferestrele PVC sunt atat de apreciate?

Statisticile spun ca aproximativ trei ferestre din cinci din tara noastra sunt din PVC.  O alegere care se explica prin numeroasele avantaje pe care le ofera. Iata motivele pentru care constructorii inca aleg acest tip de ferestre, care mai sunt inca in tendinte.

O mare varietate de culori si de modele

Ferestrele PVC sunt din ce in ce mai apreciate atat de constructori cat si de cei care urmeaza sa beneficieze de ele datorita faptului ca ofera numeroase avantaje. PVC-ul este un material simplu de folosit, este un material maleabil. Drept urmare, utilizatorii au posibilitatea de a-si personaliza asa cum isi doresc ferestrele, lasand frau liber imaginatiei.

PVC-ul ofera o mare libertate de personalizare ferestrelor tale. Este disponibil in mai multe culori si in mai multe formate. Drept urmare, ferestrele pot fi construite sau pot fi renovate in functie de stilul preferat de fiecare, in functie de nevoile si cerintele fiecarui utilizator in parte. Poti opta pentru un model clasic, in tendinte sau pur si simplu pentru un model care se integreaza de minune in decorul tau interior.

Cu un material cum este PVC-ul, poti realiza ferestre cu mai multe tipuri de deschidere. Spre exemplu, ferestrele oscilobatante sunt ideale pentru persoanele care isi doresc mai mult spatiu sau sa creeze senzatia de spatiu.

Un material durabil si performant

Ferestrele din PVC sunt performante. PVC-ul este un material excelent pentru toate persoanele care isi doresc o izolare eficienta atat termica cat si acustica. Este un material care favorizeaza transferul caldurii in sezonul rece si care pastreaza racoarea intr-o incapere in sezonul cald. De altfel, este o bariera potrivita pentru a lupta impotriva perturbarilor sonore de orice gen.

PVC-ul este un material extrem de solid, longeviv. Este un material care rezista foarte bine la caldura, la rece, la variatiile de temperatura, la razele UV si la socuri. Nu exista drept urmare riscul ca ferestrele tale PVC sa se decoloreze odata cu trecerea timpului sau sa se deformeze.

Un material reciclabil

Se estimeaza ca fabricarea ferestrelor din PVC permit reciclarea a aproximativ 3000 de tone de material (pe an) la sfarsitul vietii acestui material. Drept urmare, ferestrele din PVC reprezinta o buna solutie ecologica care optimizeaza in egala masura economia circulara. De notat este si faptul ca este nevoie de mai putina energie pentru a fabrica ferestrele din PVC decat pentru cele din aluminiu spre exemplu.

Actualmente, fabricantii de ferestre din PVC ofera ferestre mai ecologice. Exista, spre exemplu, ferestre PVC fabricate fara niciun aport de plumb. Acest material este extrem de priorizat pentru a-i oferi utilizatorului un mediu de viata mai putin nociv.

Disponibil la un raport calitate/pret excelent

Ferestrele din PVC ii permit utilizatorului sa beneficieze de o realizare excelenta la cel mai bun raport calitate/pret. Este unul din principalele avantaje oferite de PVC. Chiar daca ai un buget mai restrans vei obtine ferestre performante, solide si estetice deopotriva.

Indiferent de nevoile tale, cel mai probabil vei reusi sa faci economii instaland ferestre din PVC si nu ferestre din lemn sau aluminiu.

Un material usor de intretinut

Ferestrele din PVC sunt extrem de usor de intretinut. In privinta curatarii acestora, utilizatorul trebuie doar sa se inarmeze cu o laveta umeda si cu solutie de curatare. In doar cateva minute va reusi sa curete ferestrele de praf. Aceasta constituie o modalitate excelenta de a castiga timp si energie. In majoritatea din cazuri nu va fi nevoie sa folosesti produse chimice ceea ce nu face decat sa prelungeasca durata de viata a materialului ales.

Daca te-ai hotarat sa optezi pentru tamplaria PVC, te asteptam sa ne contactezi sunand la numarul de telefon 0374887777 ori trimitand un mesaj folosind una dintre cele trei optiuni disponibile: email – office@oneplast.roformularul de contact de pe site sau pagina de Facebook.