Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

De ce sa alegeti usi si ferestre din PVC pentru casa dumneavoastra

De multe ori se spune ca trebuie sa tinem pasul cu vremurile. Acelasi lucru se aplica si atunci cand renovam casele. Atunci cand incorporam design progresiv si elemente moderne, spatiul in care locuim evolueaza si se transforma. Inlocuirea ferestrelor si usilor traditionale cu cele din PVC sunt acum in mare voga datorita faptului ca ofera un plus de stil casei, sunt usor de instalat si vin cu o multime de avantaje. PVC-ul este un material de constructie foarte usor de intretinut si se foloseste in mod special pentru fabricarea usilor si ferestrelor.

Gradul ridicat de securitate si durabilitate pe care acest material il ofera convinge tot mai multi oameni sa apeleze la el atunci cand se hotarasc sa instaleze usi si ferestre noi in casele lor. Faptul ca PVC-ul este un material 100% reciclabil si nu mucegaieste reprezinta un alt avantaj.

 

Usile si ferestrele din PVC, alegerea ideala pentru casele dumneavoastra!

Usile si ferestrele care sunt realizate folosindu-se profile PVC KLASS au cateva avantaje semnificative de oferit proprietarilor. Pe langa fiabilitatea sa deosebita si aspectul placut, ferestrele si usile din PVC au o rezistenta sporita si reduce costul energiei termice indiferent de anotimp. In plus, desi majoritatea tamplariei PVC este de regula alba sau maronie, la Klass puteti alege dintr-un catalog de culori vast ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Daca tot nu sunteti convinsi de faptul ca usile si ferestrele din PVC reprezinta alegerea perfecta pentru casa dumneavoastra, iata cateva motive in plus pentru care sa faceti acest pas.

Asa cum spuneam anterior, usile si ferestrele din PVC nu mucegaiesc, nu corodeaza si nu putrezesc, iar tot ce trebuie sa faceti pentru a le mentine ca noi timp de multi ani este sa le curatati in mod regulat. Puteti face asta folosind o carpa umeda cu apa si detergent. Faptul ca necesita atat de putin efort de intretinere face din tamplaria PVC una dintre cele mai practice alegeri pentru casa dumneavoastra.

 

PVC-ul, un foarte bun izolator

PVC-ul in sine este un conductor de caldura foarte slab, iar atunci cand usile si ferestrele sunt instalate cu sticla dublu stratificata acestea devin un izolator de caldura foarte puternic. In acel moment, usile si ferestrele nu vor lasa caldura sa treaca prin ele. Asta inseamna ca vor pastra interiorul cald pe timpul iernii si racoros pe timpul verii.Mai mult decat atat, daca locuinta dumneavoastra se afla intr-o zona aglomerata si galagioasa, ferestrele si usile din PVC vor reduce semnificativ zgomotul datorita proprietatilor de izolare fonica!

Tinant cont de numeroasele avantaje pe care le ofera usile si ferestrele din PVC, nu va mai ramane decat sa sunati la numarul de telefon al OnePlast: 0374 887 777, ori sa trimiteti un mesaj pe pagina de Facebook sau la adresa de email office@oneplast.ro, pentru a va alege culorile care va reprezinta cel mai bine si formele pentru usi si ferestre potrivite casei dumneavoastra!