Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

De ce sa alegi ferestre oscilobatante?

Fereastra oscilobatanta este o fereastra care ofera diferite avantaje si, in special, un nivel sporit de securitate pentru familia si locuinta ta. Descopera in cele ce urmeaza de ce ar trebui sa alegi si tu o fereastra oscilobatanta.

O fereastra oscilobatanta pentru siguranta ta

De mentionat este faptul ca o fereastra oscilobatanta poate fi produsa cu o sigura foaie sau cu doua foi. Se poate deschide doar in partea de sus. Fereastra oscilobatanta ofera un nivel ridicat de siguranta dat fiind faptul ca un copil nu se va putea apleca peste fereastra in cazul in care tu nu esti atent. Aceasta pozitie de deschidere este in egala masura ideala daca ai animale de companie carora nu prea le place sa stea in casa.

Ferestre oscilobatante pentru a ne proteja de frig

Intr-o baie, intr-o bucatarie sau intr-o alta incapere din casa care necesita aerisirea frecventa nu este nevoie sa deschizi larg fereastra, principiul ferestrei oscilobatante iti permite sa aerisesti suficient. Faptul ca se deschide pe verticala este un lucru apreciat pe timp de iarna in special.

Ferestre oscilobatante pentru a castiga spatiu

Daca vrei sa iti schimbi geamurile de la locuinta trebuie sa stii ca fereastra oscilobatanta te ajuta sa castigi spatiu.

De ce sa alegi ferestrele oscilobatante?

Securitate si siguranta: aceste ferestre asigura siguranta si securitatea familiei tale, dar si a animalelor de companie.

Izolare. Acest tip de ferestre imbunatatesc izolarea termica a locuintei tale pentru a te proteja intr-un mod mai eficient de frig si de a-ti asigura un confort optim in locuinta ta.

Excelent nivel de performanta energetica. Fereastra oscilobatanta pastreaza racoarea in incapere pe timp de vara si caldura in sezonul rece. Datorita peformantelor de izolare exceptionale, fereastra oscilobatanta te va ajuta sa faci importante economii energetice.

Optimizarea spatiului interior. Ferestrele oscilobatante sunt ideale pentru a castiga spatiu in fata ferestrelor. De notat este faptul ca acest tip de ferestre este ideal pentru un hol sau pentru incaperile de mai mici dimensiuni.

Ferestre cu doua optiuni de deschidere

Modelul oscilobatant este un model care dispune de doua posibilitati de deschidere, adica o deschidere orizontala si verticala (batanta). Un lucru care ne ofera oportunitatea de a combina functionarea unei ferestre clasice cu cea a ferestrei batante.

Deschiderea orizontala

Acest model de fereastra se deschide spre interiorul incaperii, pe axa orizontala. Aceasta deschidere este situata in general pe o latime cuprinsa intre 10-15 centimetri, in partea superioara a ferestrei. Acest tip de fereastra este ideala pentru toate incaperile locuintei insa este recomandata in special incaperilor care prezinta o degajare mai restransa precum bucataria sau baia.

Deschiderea verticala (batanta)

Fereastra se deschide spre interior si in maniera laterala si batantele se articuleaza in jurul axei verticale a ferestrei.

Indiferent de nevoile tale, de buget sau de incaperea in cauza, un angajat al companiei OnePlast te va ajuta sa gasesti modelul de ferestre oscilobatante potrivit. Deoarece pretul unei astfel de ferestre nu este unul mic, este important sa te asiguri de faptul ca ai ales un model care raspunde cel mai bine nevoilor incaperii in cauza.

 

Daca te-ai hotarat sa optezi pentru tamplaria PVC, te asteptam sa ne contactezi sunand la numarul de telefon 0374887777 ori trimitand un mesaj folosind una dintre cele trei optiuni disponibile: email – office@oneplast.ro, formularul de contact de pe site sau pagina de Facebook.