Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

De ce sa alegi usa de intrare din PVC? Iata cateva motive.

Esti in plin proces de construire a unei case noi sau vrei sa schimbi usa de la intrare? Nu stii inca pentru ce material sa optezi? Lemn, aluminiu, mixt, otel sau sticla? Dar daca ai alege o usa din PVC? Usile din PVC ofera numeroase avantaje, avantaje asupra carora ne vom opri in cele ce urmeaza.

Siguranta si izolare eficienta. Usile din PVC reprezinta o alegere buna pentru locuinta ta in materie de economie de energie. Acestea din urma ofera o mai buna izolare acustica si termica decat usile din aluminiu spre exemplu. Acest tip de usi sunt robuste si solide, sunt rezistente la eventualele efractii si ofera o siguranta sporita locuintei tale. Drept urmare, ar trebui sa alegi o usa de intrare din PVC atunci cand iti construiesti o casa sau atunci cand vrei sa iti schimbi usa de intrare.

O intretinere facila. Pe langa faptul ca izoleaza foarte bine, PVC-ul este un material care izoleaza foarte bine. La fel ca si usile din aluminiu, este de ajuns sa le cureti cu ajutorul unui burete si putina solutie speciala de curatare. Un avantaj in plus fata de usile din lemn spre exemplu care necesita o intretinere speciala precum revopsirea regulata si aplicarea unui strat de lac sau anti-mucegai. Usile din PVC sunt reistente la mizerie si la praf, drept urmare nu iti va fi greu sa le pastrezi intr-o perfecta stare timp de mai multi ani.

Un excelent raport calitate-pret. PVC-ul este un material modern si, din punct de vedere financiar, mai interesant decat lemnul sau aluminiul. PVC-ul este constituit in mare parte din clorura de sodiu care se dovedeste a fi o materie prima ieftina. Pe langa faptul ca este durabil, PVC-ul este 100% reciclabil. Cu toate acestea, trebuie sa tinem cont de proprietatile de dilatare ale PVC-ului deoarece acesta din urma nu apreciaza deloc diferentele mari de temperatura.

Finisaje, design si personalizare. Un alt avantaj oferit de PVC este acela ca iti permite sa achizitionezi o usa de intrare in stil clasic sau contemporan, in functie de gusturile tale. Usile din PVC pot fi realizate la comanda si, drept urmare, personalizate in functie de gusturile si preferintele tale. Poti avea acces la o multime de culori si chiar sa alegi usi bicolore sau cu un finisaj termolac. Poti alege o usa plina dar si o usa cu sticla care permite un aport de luminozitate si iti permite sa vezi la exterior.

Usile PVC sunt realizate din profile de ultima generatie, la cele mai ridicate standarde de calitate. Usi care isi pastreaza forma de-a lungul anilor dar si culoarea, cu o durata de viata care poate ajunge pana la 25 de ani. In functie de arhitectura casei tale poti opta pentru un design personalizat in privinta usii tale de exterior, ai posibilitatea de a opta dintr-o gama variata de modele si de culori, in functie de gusturile si preferintele tale.

Usile PVC prezinta o rezistenta sporita la umezeala si la variatiile de temperatura, asigurand totodata o izolatie termica si fonica si impiedicand pe timp de vara patrunderea razelor ultraviolete, dar si frigului pe timp de iarna. Usile din PVC nu necesita niciun tip de intretinere speciala, ofera durabilitate in timp dar si un aspect ingrijit si elegant locuintei tale.

Drept urmare, poti renunta fara probleme la tamplaria traditionala care necesita o vopsire periodica si sa optezi pentru usile cu tamplarie PVC, pe care trebuie doar sa le stergi din cand in cand cu o carpa umeda si vor arata mai apoi ca noi.

 

Iata, asadar, cateva motive pentru a alege PVC-ul pentru usile casei tale, iar daca doresti o oferta imbatabila pentru achizitionarea de usi si ferestre PVC poti contacta firma OnePlast sunand la numarul de telefon 0374887777 ori trimitand un mesaj folosind una dintre cele trei optiuni disponibile: email – office@oneplast.ro, formularul de contact de pe site sau pagina de Facebook.