Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

De ce sa instalezi ferestre PVC casei tale?

Ideale pentru o constructie noua sau pentru o renovare, ferestrele PVC vin cu o multime de avantaje, deloc de neglijat. Pe langa faptul ca sunt abordabile ca pret, sunt in egala masura rezistente, izolante si usor de intretinut. Ieftin si extrem de performant, PVC-ul este cel mai utilizat material pentru constructia de tamplarie pentru usi si ferestre, ocupa actualmente in jur de 70% din piata. De mentionat este faptul ca acest tip de fereastra are o multime de avantaje asupra carora ne vom opri in cele ce urmeaza.

Intai si intai, ferestrele PVC dispun de o excelenta izolare termica si acustica ce depaseste uneori izolarea oferita de lemn sau de aluminiu, fiind totodata si o solutie mai ieftina. Izolarea ferestrelor PVC este garantata in special de camerele de izolare care o compun.

Fereastra PVC este in egala masura rezistenta, durabila, etansa si usor de intretinut

Dincolo de izolarea performanta, fereastra PVC dispune in egala masura de o robustete extrema. PVC-ul este in masura sa suporte conditii climatice deosebit de grele. Extrem de rezistent la intemperii si la razele UV, PVC-ul nu se decoloreaza si nu se ingalbeneste.

Conceput pentru a rezista la climate dificile, PVC-ul nu este deteriorat nici de temperaturi scazute, nici de calduri puternice. Perfect etans, PVC-ul rezista la inghet si la ploaie, toate aceste intemperii nu ii deterioreaza in niciun fel structura.

De altfel, PVC-ul este extrem de usor de intretinut. Nu necesita decat o curatare regulata cu ajutorul unui burete sau lavete si detergent de curatare. Spre deosebire de lemn, acest material este extrem de durabil si “imbatraneste” foarte frumos. Ferestrele PVC au o durata lunga de viata, de cateva zeci de ani si isi pastreaza de-a lungul vremii fara probleme toate proprietatile izolante.

Personalizabila si relativ estetica, fereastra PVC este ideala pentru orice decor

Chiar daca nu este atat de estetic ca si lemnul sau aluminiul, PVC-ul prezinta avantajul de a fi personalizabil. Acest tip de fereastra este disponibil intr-o gama variata de modele si culori. Acest material se poate integra cu usurinta in orice decor, ceea ce face din ea o optiune interesanta la un pret mai mult decat rezonabil.

Pentru a avea o culoare mai profunda si design, fereastra PVC poate fi colorata. In plus, fereastra PVC poate fi realizata intr-o maniera bicolora ceea ce permite obtinerea unei culori exterioare care sa se adapteze fatadei si o alta la interior pentru a se integra decorului interior.

Fereastra PVC prezinta un excelent raport calitate/pret. Rezistenta, izolarea si durabilitatea, reprezinta principalele atuuri care fac din PVC materialul preferat al majoritatii persoanelor care contruiesc o casa sau care isi renoveaza locuinta sau apartamentul.

Materialele din compozitia ferestrei PVC sunt reciclabile, cu alte cuvinte nu polueaza mediul inconjurator. PVC-ul se adapteaza tuturor formatelor si este extrem de usor de instalat. In functie de stilul si designul ales, fereastra PVC se poate personaliza. Unul din principalele avantaje este acela ca este economica in materie de energie.

Care sunt diferitele modele de ferestre PVC?

In privinta modelelor, exista ferestre PVC standard si ferestre la comanda. Acestea pot prezenta numeroase tipuri de deschideri. Cele mai folosite sunt asa numitele deschideri franceze, in forma dreptunghiulara. Exista si ferestre PVC care se deschid partial in mod orizontal. Exista si ferestre PVC oscilo-batante care permit deschiderea clasica, de o parte si de alta, dar si ferestre PVC culisante care sunt potrivite pentru verande spre exemplu.

 

Iata, asadar,nenumarate motive pentru a alege PVC-ul pentru usile siferestrele casei tale, iar daca doresti o oferta imbatabila pentru achizitionarea de usi si ferestre PVC poti contacta firma OnePlast  sunand la numarul de telefon 0374887777 ori trimitand un mesaj folosind una dintre cele trei optiuni disponibile: email office@oneplast.ro, formularul de contact de pe site sau pagina de Facebook.