Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Ferestre cu tamplarie PVC – eficienta si durabilitate

Pentru a-ti imbunatati confortul zilnic ai luat decizia de a-ti schimba ferestrele. Si deoarece ferestrele din PVC reprezinta peste 60% din piata din Romania, vrei sa optezi si tu pentru ferestrele din PVC. De ce sa alegi ferestrele din PVC? Deoarece prezinta o multitudine de avantaje. Sunt performante din punct de vedere acustic si termic si ne ajuta sa profitam de o izolare eficienta. Pretul este unul accesibil, ferestrele PVC se numara printre cele mei ieftine ferestre de pe piata. Pret, caracteristici, avantaje si dezavantaje, ferestrele din PVC nu vor mai avea niciun secret pentru tine.

 

PVC-ul este cel mai utilizat material pentru fabricarea unor ferestre simple sau culisante. Ofera avantaje deloc de neglijat precum un pret imbatabil, intretinere simpla si performante tehnice. Insa atentie, in ciuda tuturor aceste avantaje, fereastra din PVC are si cateva puncte slabe de care trebuie sa iei cunostinta inainte de a te lansa intr-un proiect.

Cel mai bun raport calitate/pret

Fereastra PVC este considerata vedeta in domeniul ferestrelor. Unul din cele mai importante avantaje pe care le ofera este urmatorul: pretul scazut. Fereastra din PVC este cel mai abordabil tip de fereastra ca pret disponibila pe piata. Fereastrele din lemn sau din aluminiu au un pret mai ridicat.

 

Nu uita faptul ca ferestrele PVC se adapteaza cu usurinta oricarei fatade sau oricarui acoperis. Pretul ferestrelor din PVC este variabil in functie de mai multe elemente:

–              Dimensiune: cu cat dimensiunea ferestrei este mai mare, cu atat si pretul va fi mai mare;

–              Culoarea: in general, ferestrele din PVC au o culoare alba. Insa, poti profita de mai multe culori pentru a-ti personaliza ferestrele (gri, maro, galben, negru sau chiar albastru);

–              Tipul de deschidere: oscilobatant, culisant, tip ghilotina, posibilitatile sunt multiple;

–              Forma: rotunda, dreptunghiulara, patrata;

 

Fereastra PVC: o multime de avantaje si putine inconveniente In cele ce urmeaza va prezentam 3 avantaje notabile oferite de fereastra din PVC:

–              Durabila si personalizabila. Extrem de durabil, PVC-ul stie sa se integreze oricarui stil si doritorii au posibilitatea de a alege dintr-omare varietate de culori pentru a corespunde in totalitate cu dorintele proprietarului. Producatorii propun in ziua de azi un PVC in diferite culori ceea ce ne permite sa alegem din culori profunde si calde. PVC-ul colorat este mai modern si mai rezistent. Alege o culoare adaptata fatadei tale.

–              Performante ridicate in materie de izolare. In privinta performantelor, PVC-ul ofera o multime de avantaje deoarece ofera o excelenta izolare termica si acustica. In caz de renovare energetica, randamentul ferestrelor PVC este ridicat.

–              Usor de intretinut. Fereastra PVC nu necesita prea mare intretinere, este de ajuns sa folosesti o laveta umeda pentru a o sterge de praf si o solutie speciala pentru geamuri.

 

In ciuda tuturor acestor avantaje, ferestrele din PVC nu sunt adaptate tuturor situatiilor. Exista unele locuri in care termopanele nu sunt indicate, in cazul unei case foarte vechi spre exemplu. Exista producatori care propun ferestre din PVC fara plumb. Plumbul, folosit ca si aditiv pentru fabricarea PVC-ului pentru a  impiedica degradarea acestuia de lumina si de caldura poate fi inlocuit cu alti compusi mai putin nocivi pentru sanatate si pentru mediul inconjurator.

 

Iata, asadar, cateva motive pentru a alege PVC-ul pentru usile siferestrele casei tale, iar daca doresti o oferta imbatabila pentru achizitionarea de usi si ferestre PVC poti contacta firma OnePlast  sunand la numarul de telefon 0374887777 ori trimitand un mesaj folosind una dintre cele trei optiuni disponibile: email – office@oneplast.ro, formularul de contact de pe site sau pagina de Facebook.