Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Ferestre traditionale din PVC: de ce inca sunt o idee buna?

Ferestrele PVC sunt in tendinte de mai multi ani, putem spune ca inca reprezinta o tendinta a momentului in materie de tamplarie. Se pare ca ferestrele care reiau un design clasic se numara printre cele mai cautate modele de pe piata la ora actuala. Este un design cautat, un material cautat datorita faptului ca poseda bune proprietati izolante. Este, in egala masura, un material extrem de accesibil.

Ferestre cu un pret care sfideaza concurenta

Indiferent de designul dorit si cautat, ferestrele PVC sunt extrem de accesibile. Reprezinta nu mai putin de 60% din piata actuala a ferestrelor. Cererea este inca ridicata. Ferestrele PVC sunt populare deoarece raportul calitate/pret este ideal. Indiferent de bugetul de care dispui, poti alege fereastra PVC dorita. Pretul va depinde de sticla dorita, de forma si de dimensiunea cautata. Un lucru este sigur: PVC ramane cel mai ieftin material de pe piata.

Un material ultra eficient

PVC-ul este un material care dispune de o performanta energetica ridicata. In materie de izolare termica, o fereastra realizata in acest material pastreaza forma si designul celei originale. Insa, vine in plus cu tehnologii noi. Economia de energie este, drept urmare, principalul tau atu daca alegi ferestre PVC. Pe langa izolare termica, fereastra PVC este excelenta in materie de izolare acustica. Astfel, este sinonima cu performanta si cu confortul. Pentru izolarea acustica, sticla potrivita joaca un rol esential.

Durabilitate

Un alt avantaj oferit de ferestrele PVC este durabilitatea, in ciuda trecerii timpului. Mizand pe acest material vei avea garantia ca ferestrele tale isi vor pastra aspectul initial mai mult timp si chiar si eficienta, minim 15 ani. Este un alt atu al ferestelor PVC. Sunt extrem de usor de intretinut. Minim 25 de ani, daca sunt intretinute in mod corespunzator, vor fi alaturi de tine.

De altfel, daca nu dispui de timpul necesar pentru a le intretine asa cum trebuie, nu este chiar atat de grav. Spre deosebire de ferestrele din lemn, care necesita o intretinere meticuloasa pentru a beneficia de durabilitate, ferestrele din PVC nu prezinta coroziune, materialul nu putrezeste. Este un material deosebit de rezistent la intemperii, la socuri si la razele directe ale soarelui. In privinta intretinerii, putina apa cu o solutie de curatare este mai mult decat suficienta. Indiferent de culoarea dorita, acest material este disponibil intr-o varietate de culori. Optiunile de personalizare sunt extrem de numeroase, trebuie doar sa dai frau liber imaginatiei tale.

Un material eco-friendly

Ferestrele PVC sunt 100% reciclabile. Nu polueaza mai mult decat lemnul dar, mai ales, decat aluminiul. Mizand pe acest material vei face un gest ecologic. In acest stadiu, de remarcat este faptul ca inconvenientele acestui tip de material sunt minime.

Design in pas cu tendintele actuale

Pana in urma cu ceva timp, tamplaria PVC era privita cu scepticism chiar si de arhitecti deoarece acestia isi doreau de la viitoarele constructii un plus de personalitate. Dar, odata cu noile sisteme de profile PVC, designul feresrelor se poate realiza pe orice alt model arhitectural. Profilele vin cu texturi noi, cu culori noi dar si cu caracteristici tehnice care faciliteaza intrarea tamplariei PVC in gratiile arhitectilor care acum au ocazia de a proiecta locuinte cu o identitate aparte.

Daca alegi designul potrivit, culoarea adecvata, PVC-ul ofera un aspect estetic deloc de neglijat proprietatii tale. Asadar, tamplaria PVC reprezinta mai mult decat o simpla fereastra sau o simpla usa – beneficiaza de propria sa identitate in raport cu arhitectura cladirii sau cu preferintele proprietarului care o alege.

Daca te-ai hotarat sa optezi pentru tamplaria PVC, te asteptam sa ne contactezi sunand la numarul de telefon 0374887777 ori trimitand un mesaj folosind una dintre cele trei optiuni disponibile: email – office@oneplast.roformularul de contact de pe site sau pagina de Facebook.