Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Ferestrele din PVC- de ce sunt atat de cautate si dorite?

Ferestrele din PVC sunt populare de cativa ani buni. Sunt alese de numeroase persoane in detrimentul ferestrelor din lemn sau din aluminiu. De ce sunt ferestrele din PVC atat de cautate?

In urma cu cateva decenii, ferestrele cu tamplarie din lemn erau instalate in majoritatea locuintelor. Din nefericire, tamplaria din lemn prezinta numeroase inconveniente. Este relativ perisabila, nu ofera o izolare termica eficienta si lemnul – protejat necorespunzator – incepea adesea sa putrezeasca din cauza intemperiilor. De-a lungul anilor, tehnicile au evoluat, tehnica de producere a tamplariilor s-a dezvoltat enorm, eliminandu-se astfel problemele intalnite de proprietarii vechilor ferestre din lemn. Apoi, tamplaria din aluminiu si-a facut aparitia pe piata si optiunile au crescut considerabil, dar nici ele nu s-au dovedit a fi cea mai buna solutie care sa satisfaca toate necesitatile.

Primele ferestre cu tamplarie din PVC aparute erau mai durabile si mai usor de intretinut decat cele din lemn de pe vremuri. Din motive structurale, ofera o mai buna izolare termica. Drept urmare, ferestrele cu tamplarie din lemn instalate in casele vechi si diferitele immobile au fost incetul cu incetul inlocuite de cele din PVC. Tehnicile de productie a ferestrelor cu profile PVC au fost imbunatatite considerabil ceea ce a permis imbunatatirea produselor din PVC. Ofera, in egala masura, mult mai multe posibilitati in termeni de design si de functionalitate. Din aceste motive, majoritatea isi indreapta atentia spre ferestrele cu tamplarie din PVC.

Ce determina popularitatea ferestrelor din PVC?

Factorul care determina cel mai adesea alegerea ferestrelor din PVC este pretul lor atractiv. PVC-ul este mai ieftin decat lemnul (al carui achizitie, tratament si intretinere sunt extrem de scumpe) si aluminiul. Ferestrele cu tamplarie din PVC sunt mai ieftine decat cele din aluminiu sau din lemn, cu parametri similari sau chiar superiori in anumite cazuri. Un alt avantaj oferit de ferestrele cu tamplarie din PVC este acela ca sunt extrem de usor de intretinut. Nu necesita o ingrijire sau intretinere speciala – este de ajuns sa le cureti si sa le reglezi din cand in cand. Curatarea este extrem de facila.

Ferestrele cu tamplarie din PVC ofera numeroase posibilitati si in materie de design. Pot avea culori diferite (culori care imita lemnul sau gri), un lucru extrem de apreciat de clientii care isi doresc ferestre moderne si functionale deopotriva. Ferestrele cu tamplarie din lemn si din aluminiu nu sunt alese pentru pretul lor. Oamenii se tem ca ferestrele cu tamplarie din lemn nu au o durata de viata atat de lunga. Aluminiul nu este o alegere evidenta – unele persoane care se gandesc sa inlocuiasca sau sa aleaga ferestre noi nu sunt la curent cu toate detaliile privitoare la ferestrele cu tamplarie din aluminiu, au impresia ca acestea confera efectul de interior rece.

Merita sa investesti in ferestrele cu tamplarie din PVC?

Ferestrele cu tamplarie din PVC de calitate inalta au o durata lunga de viata. Drept urmare, daca estetica lor raspunde preferintelor individuale si se integreaza armonios in cladire, nu ai niciun motiv sa nu le alegi. Ferestrele moderne cu tamplarie din PVC ofera performante ridicate. Nu se ingalbenesc si nici nu se deformeaza sub influenta razelor soarelui. Aceste inconveniente sunt de domeniul trecutului. Tamplaria PVC de calitate, instalata in mod corect, isi conserva aspectul original si rezista ani la rand. In plus, ferestrele cu profile din PVC sunt si ecologice. Izolarea termica a ferestrelor PVC este pur si simplu excelenta. O buna izolare termica a ferestrelor imbunatateste bilantul energetic al cladirii, ceea ce este excelent si din punct de vedere ecologic. Cel mai bine este sa alegi ferstrele cu cel mai bun coeficient de izolare termica. Drept urmare, ferestrele cu tamplarie din PVC reprezinta cea mai buna alegere din toate punctele de vedere, nu degeaba sunt atat de populare, ofera o multime de avantaje.

 

Daca doresti o oferta imbatabila pentru achizitionarea de usi si ferestre PVC poti contacta firma OnePlast sunand la numarul de telefon 0374887777 ori trimitand un mesaj folosind una dintre cele trei optiuni disponibile: email – office@oneplast.ro, formularul de contact de pe site sau pagina de Facebook.