Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Motivele pentru care PVC-ul este cea mai buna alegere pentru ferestrele casei tale

Chiar daca lucrarile mari de constructie formeaza baza constructiilor, lucrarile de renovare  nu sunt mai putin importante sau mai prejos. De altfel, sunt cele care definesc considerabil estetica si starea de bine pentru numeroase spatii. Iar noua tendinta in ceea ce priveste materialele utilizate pentru ferestre este PVC-ul. Ferestrele si usile sunt elemente determinante pentru caminul tau. Acest lucru se datoreaza unor criterii diferite –  pot fi estetice, poate fi vorba despre criteriul izolarii sau al sigurantei.

Iata care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa faci si tu aceasta alegere.

Pentru inceput, trebuie sa reamintim ca materialele folosite pentru ferestre sunt aluminiul, lemnul sau PVC-ul. Chiar daca diferitele materiale prezinta atuuri specifice, PVC-ul este fara doar si poate un material care are un interes special. Acest lucru se justifica mai ales prin marele succes pe care il cunosc aceste ferestre. Pentru inceput, ferestrele din PVC se potrivesc de minune cu orice tip de decor. Sistemele lor de deschidere sunt diferite, foarte practice si pot capta foarte bine si usor lumina. Pe de alta parte, costul ferestrelor din PVC este unul extrem de atragator. Este mai ieftin decat lemnul sau aluminiul si este un material extrem de polivalent. Este si un atu de pret pentru decor. Are multiple culori si poate arbora diferite forme.

 

Indiferent de conditiile climatice, ferestrele din PVC au o excelenta etanseitate. Astfel ca, PVC-ul este un excelent material izolant. Este o alternativa excelenta la tamplaria clasica, pe unde trece cel mai adesea si frigul. Ofera deci o excelenta izolare fonica, acustica si termica. Materialul este foarte popular si datorita excelentei sale rezistente. Nu se rugineste si prezinta cea mai mare soliditate. Deci propune o durata de viata excelenta. Maleabilitatea acestui material este un alt argument in favoarea sa.

 

De asemenea, ferestrele din PVC ofera cel mai bun raport calitate pret. Iar durata medie a ferestrelor din PVC de cea mai inalta calitate poate sa ajunga pana la 40 de ani. In zilele noastre, ferestrele din PVC sunt cele care se vand cel mai mult. Pretul este, intr-adevar, atuul lor de pret, dar nu numai. O fereastra din PVC este cea care se va integra perfect in decorul casei tale cu posibilitatea de a alege numeroase culori.

 

Care sunt diferitele tipuri de ferestre pe care le poti alege?

Modelele fixe de ferestre sunt cele care nu se pot deschide. Au drept scop de a aduce un plus de lumina intr-o incapere, fara sa aiba insa alta utilitate. Fereastra oscilobatanta prezinta un sistem foarte practic atunci cand vrei sa intredeschizi doar fereastra. Este un sistem cerut din ce in ce mai mult. Ferestrele cu o deschidere culisanta sunt cele mai utile atunci cand ai un spatiu mai restrans.  Ce culoare poti alege pentru fereastra ta? Cel mai adesea, ferestrele sunt albe. Aceasta neutralitate iti permite sa te bucuri de un decor mai bogat sau mai variat. Dar poti alege si ferestre in nuantele lemnului sau in nuante de gri.

 

Poti asocia astfel culoarea ferestrelor cu cea a peretilor sau sa creezi, de ce nu?!, un contrast. Deci pe langa calitatile tehnice ale ferestrelor din PVC, acestea mai au inca multi asi in maneca. Se pot folosi atat pentru lucrarile de renovare, cat si pentru cele de constructie si ofera o multime de posibilitati in ceea ce priveste personalizarea.  Vei fi liber deci sa iti imaginezi o multime de tipuri de deschidere, fie ca vorbim despre o lucrare noua, fie ca vorbim despre una de renovare. Formele pot sa fie si ele cele mai diferite- dreptunghiulare, cu forme mai putin clasice, de dimensiuni mai mici sau mai mari… chiar ai de unde alege.

 

Iata, asadar,nenumarate motive pentru a alege PVC-ul pentru usile siferestrele casei tale, iar daca doresti o oferta imbatabila pentru achizitionarea de usi si ferestre PVC poti contacta firma OnePlast  sunand la numarul de telefon 0374887777 ori trimitand un mesaj folosind una dintre cele trei optiuni disponibile: email – office@oneplast.ro, formularul de contact de pe site sau pagina de Facebook.