Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Reabilitarea blocurilor din Ramnicu Valcea facuta cu usi si ferestre din PVC fabricate la Oneplast

Ramnicu Valcea este un oras in care se construieste mult, iar la blocurile existente deja se fac lucrari pentru a se reabilita din punct de vedere termic si nu numai. In cadrul acestor lucrari sunt incluse si inlocuirea usilor si ferestrelor pentru ca optimizarea termica sa fie de calitate superioara. Pentru ca produsele pe care le realizam noi au trecut cu brio testele de calitatein materie de tamplarie si profile din PVC, la cel putin opt blocuri din municipiul Ramnicu Valcea pana in momentul de fata au fost folosite profile PVC Klass.

 

Faptul ca suntem unul dintre principalii furnizori de sisteme PVC pentru reabilitarea termica a blocurilor din municipiul Ramnicu Valcea ne onoreaza si ne demonstreaza faptul ca munca pe care o depunem in fiecare zi este apreciata la cel mai inalt nivel. Satisfactia este cu atat mai mare cu cat fabrica noastra se afla in Judetul Valcea, astfel contribuim la dezvoltarea orasului si la confortul oamenilor din judetul nostru. Vom continua procesul de inovare si dezvoltare pentru a pune la dispozitia ramnicenilor (si nu numai!) profile si tamplarie PVC de calitate superioara.

 

Eforturile noastre nu se vor opri aici pentru ca avem obiective importante pe piata producatorilor de profile si tamplarie PVC. Vrem ca produsele pe care le realizam in Judetul Valcea sa devina una dintre principalele optiuni ale oricarui dezvoltator imobiliar sau persoana fizica dornica sa-si echipeze locuinta cu ferestre si usi din PVC. In acest sens, pentru ca obiectivul sa fie atins, investimconstant in dezvoltarea companiei pentru a va pune la dispozitie o gama larga de produse din care sa puteti alege ceea ce se potriveste cel mai bine stilului dumneavoastra. Alegand produsele noastre, locuinta pe care o construiti sau renovati va beneficia de usi si ferestre care vor eficientiza consumul de energie si vor oferi un plus de siguranta.