Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Servicii de infoliere tamplarie PVC de cea mai buna calitate

Majoritatea dezvoltatorilor imobiliari sau persoane care renoveaza propria casa aleg sa doteze cladirile cu usi si ferestre din PVC datorita multiplelor avantaje pe care acest material le ofera. Avantajele oferite de tamplaria din PVC sunt multiple, incepand cu durabilitatea sporita fata de alte materiale si pana la izolarea mai buna a locuintei care ajuta la economisirea banilor.

Tamplaria din PVC care exista pe piata in mod obisnuit este de regula alba sau maro, asa cum iese ea de pe linia de productie. Insa aceste doua nuante nu sunt suficiente pentru a satisface dorintele tuturor clientilor si pentru a schimba culoarea tamplariei este nevoie de un procedeu special deoarece folosirea vopselurilor clasice iese din discutie.cccc

Pentru a satisface dorintele persoanelor care doresc un aspect diferit al usilor si ferestrelor casei lor, ONEPLAST supune aceste profile din PVC unui proces tehnologic numit simplu drept „infoliere”. Prin procesul de infoliere profilele din PVC capata un aspect diferit si deosebit. La ONEPLAST puteti gasi cele mai cautate cinci nuante in materie de tamplarie PVC, precum Stejar Auriu, Nuc, Mahon, Wenge, Gri Antracit, insa aveti la dispozitie si multe alte optiuni. Pe langa clasicul alb si nuantele mentionate anterior, puteti alege orice alta nuanta speciala din catalogul de culori!

Asadar, prin acest proces de infoliere, atunci cand alegeti durabilitatea de pana la 50 de ani a usilor si ferestrelor dumneavoastra, puteti beneficia si de un aspect cu totul aparte, nefiind obligati sa va limitati doar la tipicul alb. Avand o experienta in acest domeniu de peste 15 ani, am reusit la ONEPLAST sa transformam banalul in extraordinar si sa urcam pe cele mai inalte culmi ale performantei.

 

Cum prelungim calitatea estetica a usilor si ferestrelor din PVC

Pentru a pastra calitatea estetica a tamplariei dumneavoastra trebuie sa aveti grija de modul in care va ocupati de intretinerea ei. Astfel, evitati sa folositi substante cu agenti de curatare abrazivi si nu frecati cu putere cu obiecte dure ce pot zgaria suprafata ramei ferestrelor sau a usilor. Limitati-va la folosirea unei carpe moi, umede, si, eventual, daca pata persista, folositi un detergent obisnuit care nu contine substante ce pot deteriora suprafata tamplariei. Printre substantele de evitat ar fi acetona sau cele pe baza de diluanti ori alti solventi care exista pe piata si au în compozitie petrol sau alte substante abrazive.

Un alt aspect important este acoperirea tamplariei cu folie protectoare atunci cand se repara glafurile dupa montajul tamplariei sau in cazul in care se fac renovari ulterioare ale locuintei. Contactul cu mortarul trebuie sa fie evitat pe cat posibil deoarece acesta este foarte greu de curatat si poate lasa urme vizibile, iremediabile.

Nu uitati ca, dupa montarea tamplariei din PVC, trebuie sa dezlipiti in scurt timp (una-doua saptamani) folia de protectie de pe suprafata ei. In functie de temperatura din momentul respectiv ar putea sa impiedice dezlipirea optima a foliei si este posibil ca profilul ferestrelor si al usilor sa ramana cu urme de lipici ce dauneaza aspectului si sunt greu de eliminat.

Asadar, indiferent ca preferati albul standard pentru usile sau ferestrele din PVC sau doriti un aspect diferit, puteti fi siguri ca la KlassProfile veti gasi exact ce aveti nevoie pentru casa dumneavoastra!