Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Sunt usile din PVC OnePlast bune pentru a fi instalate in baie?

Una dintre cele mai comune intrebari cand vine vorba despre usile din PVC este daca sa instalam sau nu astfel de usi in baie. Sunt usile din PVC potrivite pentru baie? Raspunsul imediat este cu siguranta DA! Insa de ce? Iata ce anume face usile din PVC sa fie potrivite instalarii in baie.

 

Un plus pentru instalarea unei usi din PVC OnePlast in baie il reprezinta faptul ca PVC-ul nu putrezeste precum lemnul. Fiind o zona a casei cu foarte multa umiditate, usile din lemn au tendinta de a putrezi odata cu trecerea timpului. Nici usile din metal nu sunt foarte indicate pentru a fi instalate in bai, tot din cauza faptului ca umiditatea le va afecta in timp relativ scurt. De aceea, PVC-ul reprezinta un material excelent pentru a fi folosit in zonele cu umiditate ridicata deoarece nu rugineste si nu putrezeste, avand o rezistenta ridicata la apa.

Pe langa faptul ca au o utilitate sporita, usile din PVC OnePlast cu siguranta va vor face viata mai usoara, fiind mult mai simplu de curatat si intretinut decat usile din metal ori lemn. Tot ce trebuie sa faceti pentru a curata usile din PVC este sa le stergeti cu o carpa moale si umeda, iar in cazuri mai speciale sa folositi un detergent non-coroziv.Practic aceste usi nu necesita aproape niciun fel de efort de intretinere, fiind foarte convenabile din mai toate punctele de vedere.

Cu siguranta ca valoarea estetica a usilor din PVC OnePlast a cucerit multe inimi. Aceste usi sunt disponibile intr-o varietate abundenta de forme si culori, putandu-se plia pe orice design interior sau exterior. Avand atat de multe puncte forte, este evident faptul ca usile din PVC reprezinta alegerea inteligenta atunci cand hotarati sa va construiti o casa sau sa o renovati pe cea existenta, iar cand vine vorba despre baie nu trebuie sa va faceti probleme, usile din PVC sunt mai mult decat potrivite pentru a indeplini aceasta sarcina!

Daca doriti sa comandati usi sau ferestre din PVC OnePlast va stam la dispozitie prin intermediul multiplelor modalitati de contact, precum numarul de telefon0374 887 777, adresa de email office@oneplast.rosau pagina de Facebook. De asemenea, ne puteti contacta si completand formularul de contact de pe site.