Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Tamplaria din PVC – solutia ideala pentru usi si ferestre

Ferestrele si usile au mai multe utilitati in cadrul unui imobil. Sunt cele care asigura iluminatul, aerisirea, dar si izolarea termica sau acustica a casei. Iti garanteaza cea mai frumoasa priveliste asupra exteriorului, dar iti si permit sa te simti in siguranta la tine acasa. Si reprezinta cele mai importante elemente de decor din casa ta.

 

Din punctul de vedere al durabilitatii, PVC-ul este un material net superior aluminiului sau lemnului. Aluminiul se poate zgaria foarte usor si uneori poate sa fie afectat de coroziune. Lemnul necesita o intretinere regulata pentru a i se mentine aspectul ca nou si trebuie sa fie protejat contra termitelor.

 

Deci nu este de mirare ca PVC-ul este un material din ce in ce mai popular si mai raspandit. Este un material foarte lejer, dar si foarte rezistent pentru usi sau pentru ferestre, este modern si are multe alte avantaje. Fie ca alegi sa construiesti o casa, fie ca alegi sa renovezi o casa sau un apartament, daca alegi sa investesti in tamplarie PVC nu ai cum sa fii dezamagit.

 

Preturile usilor si ferestrelor din PVC este unul foarte atractiv.

Ferestrele si usile din PVC sunt foarte raspandite. Se regasesc atat in casele mai vechi, cat si in cele mai noi. Si unul din principalele motive pentru aceasta popularitate, este fara doar si poate, pretul extrem de atractiv.

 

Excelente performante in ceea ce priveste izolarea.

PVC-ul este de asemenea, cel mai bun izolator. Cu ajutorul lui, poti face economii de energie deloc de neglijat. Pe langa excelenta izolare termica, iti garanteaza si un confort fara pereche mai ales sonor, gratie proprietatilor sale de izolare acustica.

 

O longevitate exceptionala.

Daca capacitatile sale izolante nu te conving, poate ca vei fi convins de acest argument – ferestrele din PVC au o durata de viata de cel putin 40 de ani. Si nu au deloc nevoie de trament sau de intretinere, la fel ca si cele din lemn. PVC-ul este un material extrem de rezistent, imputrescibil si aproape inalterabil. Poate rezista la socuri, la intemperii, la razele de soare si chiar la umiditate.

 

Un veritabil atu estetic.

PVC-ul este un material care se poate adapta de minune tuturor constructiilor. Are un design minimalist, discret si vine cu un plus de modernitate pentru toate tipurile de construcție.

 

Un material 100% reciclabil.

Contrar ideilor preconcepute, materialul PVC folosit pentru usi sau pentru ferestre nu este poluant. Principalii sai compusi nu polueaza si ferestrele sunt 100% reciclabile.

 

Lejeritatea – un alt argument in favoarea sa.

PVC-ul este un material foarte lejer. Acest lucru inseamna ca se poate adapta extrem de usor oricarui format si ca este foarte usor de montat.

 

O mare varietate in ceea ce priveste culorile.

Altadata, PVC-ul era disponibil doar in nuante de alb. Si era dificil de acordat stilului casei tale, daca acesta nu era scandinav. Dar acum poti alege din cea mai variata gama de culori. Poti sa te folosesti de ferestre si de usi pe post de piese forte ale decorului tau si poti sa iti decorezi fatada casei exact asa cum vrei.

 

Usile si ferestrele din PVC sunt cele care iti vor permite sa te bucuri de un plus de modernitate si de un decor mai finut, datorita lejeritatii lor. Daca preferi stilul traditional, poti alege ferestrele sau usile care imita lemnul. PVC-ul este deci un material cu o multime de avantaje – este economic, robust si estetic. Se adapteaza tuturor stilurilor si este foarte usor de montat, fiind si maleabil.

 

Daca sunteti interesati de obtinerea unei oferte de tamplarie PVC pentru ferestre sau usi, ne puteti contacta prin intermediul numarului de telefon 0374 887 777 sau adresa de email office@oneplast.ro. De asemenea, ne puteti gasi si pe pagina de Facebook sau completand formularul de contact de pe site.