Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Tamplaria PVC- cea mai buna alegere pentru casa ta!

Unul dintre cele mai importante criterii de care sa tii cont in amenajarea sau renovarea casei tale este alegerea ferestrelor sau a usilor. Daca pozitionarea deschiderilor sau locurilor acestora a fost deja prevazuta in planul arhitectural, mai este important sa tii cont si de aspectele tehnice si estetice ale acestora. Printre criteriile de care sa tii cont in aceasta alegere, un aspect foarte important este natura materialelor. Iata de ce ferestrele si usile din PVC sunt cea mai buna alegere pentru casa ta!

PVC: o mai buna izolare.
Alegand tamplaria din PVC ai garantia protejarii intimitatii. Materialul da cele mai bune rezultate atunci cand vine vorba despre izolarea termica si acustica. Va pastra mai bine deci caldura in casa in timpul perioadei mai reci.

Ferestrele si usile din PVC sunt ecologice si durabile.
PVC-ul este un material durabil si reciclabil in intregime. Este foarte usor de intretinut, nu este foarte scump si ofera cel mai bun raport calitate/pret. De asemenea, usile si ferestrele din PVC sunt cele care permit personalizarea casei deoarece pot sa fie echipate cu mai multe tipuri de sticla.

PCV-ul permite de asemenea stiluri si finisaje variate.
Materialul PVC folosit pentru ferestre si pentru usi este foarte maleabil pentru constructori. Este posibil deci sa fie adaptat unor stiluri arhitecturale diverse. Se pot integra astfel unei case in stil contemporan sau de ce nu, unei case in stil Victorian.

Un material foarte polivalent.
PVC-ul se va adapta tuturor nevoilor si dorintelor tale. Si imbina de minune izolarea acustica si cea termica intr-o larga paleta de culori.

O culoare adaptata fiecarui proiect.
Usile si ferestrele din PVC au numeroase finisaje si culori. Astfel ca au partea interioara si partea exterioara in nuante diferite, putand fi perfect asortate cu fatada si sa se armonzieze in acelasi timp cu stilul arhitectural din casa.

De asemenea, ferstrele si usile din PVC pot dura intreaga viata si din aceasta cauza sunt foarte populare. Cu alte cuvinte, sunt cele mai durabile si cele mai robuste. Sunt mult mai solide si sunt fabricate cu materiale mai durabile fata de cele din lemn traditionale. Este deci putin probabil ca va trebui sa le schimbi din cauza faptului ca se pot degrada. PVC-ul este un material extrem de durabil care iti garanteaza faptul ca usile sau ferestrele vor rezista testului timpului si ca nu isi va pierde niciodata din forma.

De asemenea, sunt foarte usor de intretinut.
Usile si ferstrele din PVC nu au nevoie de intretinere si fata de cele din lemn nu sunt distruse de putregai, de rugina, de decolorare sau coroziune. Sunt rezistente la intemperii si rigide si pot sa fie curatate foarte usor ocazional.

Este chiar un material incredibil de rezistent si nu va fi afectat de coroziune si de putregai, un lucru foarte bun pentru cei care stau in apropiere de mare sau unde concentratia de sare este ridicata. Nu reactioneaza nici la apa nici la aer si nu sunt sensibile la elementele naturale ceea ce inseamna ca au o durata mult mai lunga de viata.

PVC-ul este de asemenea un material ecologic. In acest fel, se va minimiza impactul pe termen lung asupra mediului. Dar, cel mai important lucru este ca ofera si un plus de siguranta. Siguranta casei este un lucru primordial pentru orice instalare a ferestrelor sau portilor. PVC-ul va depasi orice asteptare, oferind un cadru lejer, dar robust.

Daca doriti sa faceti o comanda de ferestre sau usi din PVC, OnePlast va sta la dispozitie prin intermediul numarului de telefon 0374 887 777 sau adresa de email office@oneplast.ro. De asemenea, ne puteti gasi si pe pagina de Facebook sau completand formularul de contact de pe site.