Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Tamplarie PVC pentru eficienta sporita si un aspect modern al casei tale

Robustetea si aspectul estetic al unei ferestre sau unei usi depinde in mare parte de materialul din care sunt concepute. Astfel, alegerea materialului pentru usile si ferestrele tale este deosebit de importanta. Daca vrei o fereastra care sa rapsunda la toate exigentele, atunci nu trebuie sa neglijezi ferestrele din PVC. Datorita aspectului estetic si unui material rezistent si de calitate, confera imbunatatiri decorative la exterior. Inainte de a te lansa, asigura-te de faptul ca este vorba despre un echipament original.

Fara indoiala, tamplaria PVC este una din cele mai cautate de pe piata. Simple, contemporane si robuste, ferestrele PVC sunt mai ales economice. Confera o excelenta izolare termica si sunt usor de intretinut. Alege si tu tamplaria PVC pentru a profita de produse premium, produse personalizate, de preturi accesibile, de un confort fara egal si de un excelent raport calitate/pret cu o garantie de cinci ani.

De ce sa alegi ferestre si usi din PVC?
Ferestrele din PVC sunt deoebit de rentabile. In momentul in care alegi tamplaria PVC ai garantia ca vei beneficia de numeroase avantaje precum cele expuse mai jos.
Ferestrele si usile din PVC beneficiaza de o excelenta izoare termica si acustica. In zilele noastre, problema energetica este una din principalele noastre preocupari. Actualmente, pretul energiei continua sa creasca. Utilizarea masiva a energiilor fosile aduce doar pagube mediului inconjurator. In fata unei astfel de situatii, un numar mare de persoane opteaza pentru casele pasive cu scopul de a face economii de energie.

In aceasta optica, ferestrele si usile PVC reprezinta un compromis bun. Chiar daca ferestrele din aluminiu beneficiaza de anumite avantaje, PVC-ul este un material care dispune de excelente performante de izolare. Cadrul PVC promite o buna izolare acustica si fonica. Datorita acestui material, fereastra ta nu mai este ca ferestrele clasice, care sunt sursa a 15-20% de pierderi termice intr-o casa. Astfel, cu ajutorul ferestrelor si usilor PVC poti realiza economii considerabile de energie.

Ferestrele si usile PVC merg mana in mana cu ecologia
Ferestrele si usile PVC sunt deosebit de avantajoase pentru mediul inconjurator. Dat fiind faptul ca dispozitivele de deschidere si de inchidere fabricate din PVC poseda o buna izolare termica, locuinta nu va fi atat de consumatoare de energie. O casa bine izolata pastreaza caldura interioara iarna si evita efectul soarelui pe timp de vara. In acest caz, nu va trebui sa abuzezi de sistemul de incalzire si de climatizare, doua aparate extrem de consumatoare de energie in locuinta.

Ferestrele si usile PVC, un echipament robust care nu necesita prea mare intretinere
O casa are nevoie, cel mai adesea, mai mult de doua ferestre. Unele sunt echipate cu mai multe ferestre si usi. De aceea, trebuie sa investesti in ferestre de calitate, rezistente la efractie si care sa posede o durabilitate suprinzatoare. In acest sens, ferestrele si usile PVC reprezinta un compromis bun. Sunt extrem de durabile deoarece, daca optezi pentru un model de calitate, aceste dispozitive pot avea o durata de viata de 25 de ani. Extrem de estetice, ferestrele si usile din PVC sunt sinonime cu o investitie exemplara. Longevitatea unei ferestre PVC poate fi justificata printr-o intretinere facila. Daca optezi pentru un model de calitate, vei obtine un produs extrem de usor de intretinut.

Fereastra PVC de calitate nu necesita o intretinerefoarte mare. Acest material nu este ca lemnul care necesita o intretinere mai speciala. In plus, PVC-ul nu rugineste, trebuie doar curatat din cand in cand cu apa si detergent. Ferestrele din PVC nu sunt ca si ferestrele din aluminiu, acestea din urma pot fi din mai multe culori, in timp ce in cazul ferestrelor din PVC alegerea este mai limitata.

Asadar, fie ca renovati o casa veche sau construiti una noua, usile si ferestrele termopan reprezinta un element indispensabil. Daca sunteti interesat de achizitia unor usi si ferestre termopan si doriti informatii sau oferta de pret, puteti suna la numarul de telefon 0374 887 777 sau ne puteti trimite un mesaj la adresa de email office@oneplast.ro ori completand formularul de contact de pe site. De asemenea, ne puteti gasi si pe pagina noastra oficiala de Facebook.