Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Tamplarie PVC pentru usi si ferestre – cea mai buna alegere pentru casa dumneavoastra

Conceputa pentru a rezista cu brio la diferitele intemperii, fereastra PVC reprezinta alegerea ideala pentru orice tip de locuinta. Apartament, casa, cabana sau casa de vacanta, toate pot fi echipate cu acest tip de tamplarie, extrem de populara in randul constructorilor. Ofera un excelent rapot calitate/pret si o longevitate buna. Al doilea cel mai folosit tip de plastic dupa polietilena, PVC-ul este un material extrem de polivalent.

La fel de solida ca si o fereastra din lemn, fereastra PVC este propusa in diferite dimensiuni si modele dar si culori. Fereastra PVC reprezinta alegerea ideala pentru o izolare termica si acustica performanta. Durabilitatea si etanseitatea prezinta atuurile suplimentare oferite de aceasta fereastra. Vestea buna este ca, actualmente, exista pe piata o gama larga de ferestre si geamuri, solide si usor de intretinut, pentru toate buzunarele.

O constatare: ferestra din PVC este lider de piata in domeniu

Fereastra din PVC, aluminiu sau lemn…nu este intotdeauna simplu sa alegem intre cele trei variante si sa intelegem care este cea amai avantajoasa. Cu toate acestea, lucrurile par destul de clare daca ar fi sa facem o scurta analiza: 60% din piata ii revine ferestrei PVC ceea ce o claseaza pe primul loc, in fata aluminiului si lemnului.

De unde aceasta suprematie?

Pur si simplu deoarece in jur de 60% din lucrarile de renovare efecuate folosesc PVC-ul si ca PVC-ul se preteaza foarte bine acestui tip de santier. In plus, este un material mai ieftin decat aluminiul sau lemnul insa izoleaza excelent. Cu alte cuvinte,optand pentru tamplaria PVC vei face economii pe termen lung.

O mare varietate de modele pe piata

Pe langa faptul ca sunt estetice si au un raport calitate/pret bun, ferestrele si usile din PVC se declina in numeroase versiuni. Atunci cand alegi ferestre si usi PVC ale locuintei trebuie sa tii cont de alegerea tipului de profil PVC. Aceasta etapa nu trebuie omisa si sa te informezi cu privire la principalele tipuri de profile existente pe piata. Un profil PVC se diferentiazaza prin grosimea peretelui si aceasta din urma poate varia de obicei intre 3-7mm. Cu cat un perete este mai gros, cu atat este mai solid si mai durabil in timp, cu o eficienta termica mai ridicata.

Un profil PVC poate avea 3,4,5 sau 6 camere. Armatura din interiorul unui profil este o alta caracteristica importanta, trebuie sa fie prezenta pe intreaga suprafata a tamplariei si are dimensiuni cuprinse intre 1 si 3mm.

Cu totii ne dorim o casa moderna, o casa in care sa ne simtim cat mai bine. Avem nevoie de o atmosfera in care sa ne simtim confortabil, sa ne fie suficient de cald iarna si sa stam la racoare vara, sa avem unde dormi, unde manca si unde ne spala. O casa moderna are nevoie si de geamuri si usi de calitate. Geamurile vechi au fost inlocuite incetul cu incetul de geamurile termopan care izoleaza foarte bine casa. Investitia in geamurile si usile termopan este una pe termen lung si, pe langa faptul ca sunt deosebit de utile, confera un aspect estetic incaperii in care sunt montate.

Chiar daca par costisitoare la prima vedere, pe termen lung, investitia se dovedeste a fi mai mult decat utila. Pentru a alege geamurile si usile termopan potrivite ai nevoie de unele cunostinte de specialitate, pe langa ideile de design si preferintele in materie de estetica. Daca iti doresti geamuri care sa te protejeze de vant si de ploi, care sa izoleze perfect fonic si termic, atunci alege profilele PVC. Alegerea o vei face in functie de prioritatile si nevoile tale din acel moment.

Asadar, fie ca renovati o casa veche sau construiti una noua, usile si ferestrele termopan reprezinta un element indispensabil. Daca sunteti interesat de achizitia unor usi si ferestre termopan si doriti informatii sau oferta de pret, puteti suna la numarul de telefon 0374 887 777 sau ne puteti trimite un mesaj la adresa de email office@oneplast.ro ori completand formularul de contact de pe site. De asemenea, ne puteti gasi si pe pagina noastra oficiala de Facebook.