Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Tamplarie PVC: Tot ce trebuie sa stii

Ai o constructie in derulare sau vrei sa schimbi tamplaria din locuinta ta si sa optezi pentru o solutie PVC? Stii deja ca PVC-ul  este un material care ofera numeroase posibilitati. Tamplaria PVC este eficienta din punct de vedere energetic, izoleaza fonic, nu condenseaza, se intretine usor si ofera durabilitate in timp.

Te gandesti si tu sa schimbi tamplaria casei insa inca nu stii ce sa alegi? Tamplaria PVC este cea mai buna solutie. Producatori precum Oneplast vin cu solutii perfecte pentru usile si geamurile tale, cu o gama variata de culori si nuante de lemn.

Tamplaria PVC: o oferta extrem de diversificata

Tamplaria PVC se declina in principal in ferestre, usi cu ferestre sau rolete. In cazul ferestrelor PVC, modelele disponibile sunt numeroase si se caractrerizeaza prin mai mlte tipuri de criterii printre care:

  • Forme: diferite forme de ferestre sunt disponibile si, daca cele mai curente sunt cele dreptungiulare si patrate, exista si ferestre rotunde sau in forma de semiluna.
  • Tipul deschiderii: tipul deschiderii este un alt element cheie: deschidere clasica, deschidere culisanta deschidere basculanta, totul depinde de incaperea in care se va monta fereastra;
  • Sticla: dubla sau tripla, se va determina in functie de gradul de izolare fonic si termic dorit;

In privinta usilor PVC, se disting in general usi de intrare si usi interioare. Si aici, numeroase sunt variantele estetice propuse pe piata care permit conferirea unui stil unic oricarei fatade. Roletele PVC pot fi batante sau culisante.

Care sunt avantajele oferite de tamplaria PVC?

Lista avantajelor oferite de tamplaria PVC este lunga, performantele in materie de izolare termica se numara printre principalele avantaje oferite. Un criteriu determinant deoarece stim cu totii ca o izolare deficitara a peretilor poate duce la pierderi de caldura de pana la 15%. Un alt avantaj: PVC-ul este un material durabil si nu se altereaza odata cu trecerea anilor. Este materialul ideal pentru locuintele aflate la malul marii, unde actiunea conjugata cu sare si umiditate este adesea fatala pentru alte tipuri de materiale.

Culoarea nu se schimba cu trecerea anilor, chiar daca tamplaria este expusa la soare si la ploaie. Intretinerea este facila deoarece stergerea regulata cu un burete umed este mai mult decat suficienta.

Usile si ferestrele din PVC nu putrezesc, nu mucegaiesc, trebuie doar sa le cureti in mod regulat pentru a le intretine. Simplul fapt ca necesita o intretinere minima face din tamplaria PVC una din cele mai bune si mai practice alegeri pentru locuinta ta.

Atunci cand usile si geamurile sunt alese cu sticla dublu stratificata, acestea din urma devin un izolator foarte bun, un izolator de caldura deosebit de puternic. Cu alte cuvinte, usile si geamurile din PVC nu lasa caldura sa treaca prin ele, interiorul se pastreaza cald pe timp de iarna si racoros pe timp de vara. In plus, daca casa sau apartamentul tau se afla intr-o zona mai aglomerata, mai galagioasa, ferestrele si usile din PVC vor reduce considerabil zgomotul gratie excelentelor proprietati de izolare fonica.

 

Daca doriti sa luati legatura cu echipa OnePlast o puteti face sunand la numarul de telefon 0374 887 777 sau trimitand un mesaj pe adresa de email office@oneplast.ro ori completand formularul de contact de pe site sau ne puteti contacta pe pagina de Facebook.