Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Usi si ferestre PVC de calitate premium

Ferestrele vechi pot sa dea batai de cap proprietarilor de locuinte din mai multe puncte de vedere. Pe langa faptul ca aspectul estetic nu mai este unul modern, nici calitatea pe care acestea trebuie s-o ofere nu se mai ridica la inaltimea cerintelor actuale. O tamplarie afectata de timp poate sa produca mult disconfort si sa ridice consumul de energie termica deoarece nu mai izoleaza asa cum trebuie. Daca tamplaria nu se mai imbina corect la incheieturi atunci aerul rece patrunde in casa mult mai usor pe timpul iernii, iar consumul cu incalzirea locuintei creste semnificativ.

 

Daca sunteti proprietarul unei case cu tamplarie veche la usi si ferestre ar trebui sa luati in calcul schimbarea acesteia cu tamplaria din PVC OnePlast Valcea si veti remarca imediat o imbunatatire din toate punctele de vedere, atat estetic, dar mai ales practic. PVC-ul este cea mai buna alegere atunci cand vine vorba despre tamplarie pentru usi si ferestre, iar acest lucru este dovedit de faptul ca este printre cele mai folosite materiale din lume in acest domeniu.

 

Motivul pentru care PVC-ul este atat de folosit este acela ca are o rezistenta termica foarte inalta si devine o bariera eficienta intre interiorul si exteriorul unei case. Acest lucru inseamna ca pe timpul verii, ferestrele din termopan OnePlast Valcea impiedica intr-o proportie semnificativa aerul cald sa patrunda in interiorul casei si, astfel, se mentine o temperatura decenta in camere. Acest lucru este valabil si invers, pe timpul iernii, atunci cand aerul rece nu este lasat sa intre si consumul de energie pentru incalzirea locuintei este mai mic. Datorita acestor calitati deosebite, aceste ferestre pot fi denumite chiar „ferestre premium”.

 

Ferestrele din PVC OnePlast sunt create din material ultra-rezistent care dureaza zeci de ani fara a fi nevoie de mari eforturi pentru intretinere. Tocmai de aceea si riscul de a le deteriora este unul mai mic, pentru ca nu e nevoie de folosirea materialelor speciale de curatat sau solventi chimici. Mai mult, cand in sfarsit ciclul de viata al tamplariei din PVC ajunge la final, acestea nu se transforma in deseuri care afecteaza mediul inconjurator, ci se recicleaza in totalitate si se transforma in alte produse utile.

 

Asadar, daca doriti sa inlocuiti vechile ferestre ale casei dumneavoastra, va asteptam sa ne contactati la numarul de telefon 0374 887 777 sau prin intermediul formularului de contact, ori la adresa de email office@oneplast.ro sau pe pagina de Facebook.

Alegand firma OnePlast veti avea parte de produse prietenoase cu mediul inconjurator, extrem de durabile, versatile, eficiente termic si disponibile intr-o gama variata de culori si forme!