Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Vrei sa iti inlocuiesti ferestrele cu unele din PVC? Iata cateva aspecte de care sa tii cont!

Fereastra este principala sursa de ventilare si lumina naturala a casei tale. Ferestrele sunt cele care rup monotonia unei camere formata din patru pereti, permitandu-i rezidentului sa vada lumea de afara. Stiati ca exista mai multe tipuri de ferestre menite sa rupa monotonia casei sau biroului in care va petreceti foarte mult timp? Alegerea ferestrei potrivite pentru dormitor, sufragerie sau birou iti poate aduce o imbunatatire semnificativa a dispozitiei. Insa aceasta alegere nu este deloc usor de facut, mai ales cand exista atat de multe optiuni pe piata. Iata cateva aspecte de care sa tii cont atunci cand schimbi vechile ferestre ale camerei sau biroului tau.

 

Fereastra trei canate

Acolo unde exista un spatiu mai mare si doresti sa ai cat mai multa lumina naturala in casa, instalarea unei ferestre cu trei canate se poate dovedi a fi cea mai buna alegere. Acest gen de tamplarie vine cu mai multe optiuni de deschidere, fie portiunile din lateral, fie portiunea din mijloc.

 

Fereastra doua canate oscilant rotunda

Si daca tot am vorbit despre iesirea din monotonie, atunci cu siguranta instalarea unei ferestre cu doua canate fix, oscilant rotundain bucatarie sau baie va fi ceva iesit din comun si captivant. Acest gen de fereastra poate fi instalata si in mansarde pentru a oferi un plus de stil casei. Tot in mansarde puteti opta si pentru o fereastra triunghiulara.

 

Ansamblu arcada

Daca vrei ca sufrageria ta sa iasa din tiparul obisnuit si sa atraga atentia tuturor in mod admirativ, atunci acest tip de tamplarie PVC este cel mai potrivit pentru tine! Constand in mai multe elemente de diferite dimensiuni si o arcada deasupra, se creeaza un stil deosebit de interesant si, cu siguranta, deloc monoton.

 

Fereastra cu deschidere verticala

La fel ca si ferestrele traditionale cu balamale, acest gen de fereastra are balamalele instalate in partea de sus si permite deschiderea in exterior, intr-un mod similar cu portbagajul masinii.Ele reprezinta alegerea optima pentru a fi instalate in mansarde.

Intelegerea spatiului casei tale este esential inainte de a alege cea mai potrivita tamplarie PVC de la OnePlast pentru ferestre. In afara de aspectul ferestrelor trebuie sa iei in considerare si alte beneficii atunci cand hotarasti ca a venit timpul inlocuirii ferestrelor traditionale. Nu uita ca ferestrele au un rol mult mai important decat o sursa de lumina si de ventilare a camerei. O fereastra cu tamplarie PVC OnePlast de calitate superioara te va ajuta sa economisesti bani pentru confortul termic si iti va aduce un plus de liniste datorita izolatiei fonice care blocheaza o mare parte din zgomotele deranjante de afara.