Certificari

Stiu ca esti obisnuit sa ti se spuna povestea ferestrelor noastre, dar de fapt te intereseaza sa stii adevarul despre ferestrele tale.
Asa ca hai sa discutam putin despre cum sunt realizate ferestrele tale:
Daca ai urmarit filmuletul nostru de prezentare, ai putut observa felul in care, cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie si a catorva robotei, producem peste 100 de ferestre pe schimb in fiecare zi.
In momentul in care acestea parasesc liniile de fabricatie, responsabilul tehnic control si calitate le verifica pentru a se asigura ca au fost respectate toate normele de productie aferente Marcajului CE.
Ca sa ne asiguram ca ferestrele tale sunt de cea mai buna calitate, in fiecare an o parte din ele sunt directionate catre laboratoare independente unde se verifica rezistenta la apa, aer, vant si foc.
Dar poate cel mai important test este acela de imbatranire accelerata unde urmarim sa vedem ce se intampla cu ferestrele tale dupa 10 si chiar 20 de ani de la montaj.
Este foarte important sa iei in considerare faptul ca nu doar profilul din care este confectionata fereastra reprezinta un factor de confort termic si fonic.
Astfel ca trebuie sa acorzi putin timp si pentru a verifica armatura interioara, tipul de geam care se incorporeaza si feroneria utilizata. Tine minte ca o fereastra sau usa se inchide si se deschide de mii de ori – alege o feronerie de calitate pentru a te bucura din plin de confortul casei tale.