Cel mai mare producator de fereste si usi PVC din judetul Valcea!

Cum iti dai seama ca ferestrele tale trebuie inlocuite

In cazul in care ai cumparat recent o casa, fie ca este vorba despre un apartament pentru a inchiria ori propria locuinta, suntem convinsi ca vei avea grija sa verifici cu mare atentie fiecare colt al respectivului imobil. Totusi, exista un detaliu caruia putini oameni ii acorda importanta, acela fiind verificarea atenta a ferestrelor.

Posibil sa nu fi luat in calcul acest aspect pana in prezent, insa ferestrele sunt una dintre cele mai importante parti ale casei tale, motiv pentru care este bine sa stii sa alegi ferestre din PVC cu o calitate superioara care vor oferi un grad sporit de confort si siguranta. Acestea nu se vor deteriora repede. Siguranta functionarii timp indelungat a ferestrelor este data de calitatea lor.

In acest articol vei afla cateva semne care arata faptul ca ferestrele trebuie schimbate cat mai repede posibil.

Apa infiltrata intre tocul si cadrul ferestrei

Se pare ca acest aspect ar fi una dintre cele mai mari probleme pe care le poti avea daca termopanele tale (acesta e termenul popular pentru profile PVC) nu sunt de cea mai buna calitate. Aceasta problema apare atunci cand ferestrele sunt vechi si are ca principala cauza deteriorarea garniturilor de etansare ale geamului, pana la ruperea lor. Neremediata in timp util, aceasta situatie poate conduce la mai multe dezavantaje precum scaderea proprietatilor de izolatie termica ale ferestrei tale. Acest dezavantaj va favoriza cresterea consumului de energie al casei, dar si scaderea eficientei energetice a locuintei.

Curentul de aer rece pe langa profilul ferestrei

Acest eveniment nefericit poate aparea din cauza unei probleme aparute la etansarea ferestrei: garniturile de etansare s-au degradat ori feroneria nu mai functioneaza corespunzator. Cu timpul se poate diminua izolatia termica a ferestrelor si se poate reduce gradul de confort din caminul dvs. Daca se intampla acelasi lucru in casa ta, iti recomandam sa schimbi cat mai repede fereastra in cauza pentru a nu intampina dificultati.

Condensul intre foile de sticla ale ferestrei

Daca apare condensul intre foile de sticla ale ferestrei nu este o veste prea buna, din contra situatia este fara speranta in majoritatea cazurilor. Ce ar fi de facut? Achizitionarea unor geamuri noi!

Fisuri in foile de sticla

Un alt indiciu care arata faptul ca Un alt indiciu care arata faptul ca ferestrele trebuie inlocuite este cel legat de aparitia fisurilor si/sau a crapaturilor in foile de sticla.
trebuie inlocuite este cel legat de aparitia fisurilor si/sau a crapaturilor in foile de sticla.

Acestea pot surveni ulterior mai multor actiuni precum: lovire, accidente, chiar si conditii meteo cum ar fi: grindina, vant puternic, zapezi cu fulgi mari si desi, furtuni violente etc.

In astfel de situatii, este necesar sa inlocuiti termopanul. Rezolvarea pentru a ne ajusta confortul este sa alegeti inlocuirea ferestrei cu una noua. Atunci cand iti doresti ferestre realmente rezistente, care sa iti ofere si un nivel de siguranta ridicat, iti recomandam sa optati pentru o fereastra cu profil de aluminiu ori profil din PVC create sa reziste.

Te asteptam pe site-ul nostru aici pentru ca sa alegi tipul de fereastra care potriveste perfect cu nevoile si asteptarile tale. Totodata, poti configura geamul ideal si cunoaste cu aproximatie pretul.

Aveti nevoie de ajutor? Ne puteti contacta la numarul de telefon: 0374 887 777

logo-oneplast-vectorial

Copyright © 2021 OnePlast.ro.

CONTACT

Tel.: 0746 238 044
E-mail: office@oneplast.ro
Facebook: Klass Coating System